Kılıçdaroğlu, Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği ile Görüştü

Kılıçdaroğlu, Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği ile Görüştü

ABONE OL
Ağustos 25, 2023 23:12
Kılıçdaroğlu, Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği ile Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Uzman erbaşlar; yurt içinde, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da subay, astsubay ve askerlerle birlikte ön saflarda mücadele ediyorlar. Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi. Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız. Kamuoyu önünde soruyoruz. Ak Parti hazır mı? MHP hazır mı” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün parti genel merkezinde Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği ile görüştü. Kılıçdaroğlu, görüşmede çekilen fotoğrafları Twitter hesabından yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun görüşmeye ilişkin açıklaması ise şöyle:

“Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Uzman erbaşlar; yurt içinde, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da subay, astsubay ve askerlerle birlikte ön saflarda mücadele ediyorlar. Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi.  Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız. Kamuoyu önünde soruyoruz. Ak Parti hazır mı? MHP hazır mı?”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.