KİMYA YÜKSEK MÜHENDİSİ ERMAN ERHAN ANLATIYOR…

KİMYA YÜKSEK MÜHENDİSİ ERMAN ERHAN ANLATIYOR…

ABONE OL
Şubat 9, 2024 15:50
KİMYA YÜKSEK MÜHENDİSİ ERMAN ERHAN ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kimya sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Erman Erhan, Selin Ceylan’ın moderatörlüğünde yayınlanan işkolik programına konuk oldu. Programda, Erman Erhan kariyerinden ve kimya mühendisliğinin öneminden bahsetti.

Erhan, 2011 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Kimya Mühendisliği Lisans bölümünden mezun olduktan sonra Selçuk Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği enerji sistemleri anabilim dalında yüksek lisansını tamamladığını açıkladı. Özel sektörde farklı firmalarda çalıştıktan sonra kendi kimya danışmanlık firmasını kurduğunu belirtti.

Konuşmasında, kimyanın günlük yaşamımızdaki önemine vurgu yapan Erhan, ilaç, gıda, boya, kozmetik gibi birçok alanda kimyanın etkisinin olduğunu ve endüstriyel üretimdeki eksiklikleri gidermek amacıyla bu sektörü tercih ettiğini ifade etti.

Firma olarak sunduğu hizmetler arasında ürün formülasyon geliştirme, fabrika proje tasarımı, ürün performansı çalışmaları, fiyatlandırma çalışmaları, kimyasal belgelendirme ve izinler konusunda danışmanlık hizmetleri olduğunu açıkladı.

Geleceğe dair hedeflerinden bahseden Erhan, ulusal düzeyde büyük üretim yapan firmalarla işbirliği yaparak onlara yeni teknolojiler konusunda rehberlik etmeyi ve yenilikçi üretim yöntemlerini benimsemelerini sağlamayı amaçladığını belirtti.

Erman Erhan, genç bireylere kimyaya ilgi duyan, üretime meraklı olan ve yeni şeyler tasarlamak isteyen kişilerin bu alanda kariyer yapabileceğini söyledi. Onlara asla vazgeçmemeleri ve sürekli öğrenmeye devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Programın sonunda Selin Ceylan, Erman Erhan’a katılımı için teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Erman Erhan’ın bu röportajı, kimya sektörüne ilgi duyanların ve kariyer yapmak isteyen gençlerin ilgisini çekti ve sektöre dair önemli bir bilgilendirme kaynağı oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.