KISIRLIĞIN TEDAVİSİ MÜMKÜN MÜDÜR? SEZGİN DURSUN ANLATIYOR…
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • KISIRLIĞIN TEDAVİSİ MÜMKÜN MÜDÜR? SEZGİN DURSUN ANLATIYOR…

KISIRLIĞIN TEDAVİSİ MÜMKÜN MÜDÜR? SEZGİN DURSUN ANLATIYOR…

ABONE OL
Şubat 15, 2024 10:34
KISIRLIĞIN TEDAVİSİ MÜMKÜN MÜDÜR? SEZGİN DURSUN ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın hastalıkları ve doğum alanında uzmanlaşmış bir doktorun bakış açısıyla kısırlık konusunda aydınlatıcı bir program, izleyicilerle buluştu. Programın konuğu olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Sezgin Dursun, kısırlık ve tedavi yöntemleri hakkında önemli bilgiler verdi.

Dr. Sezgin Dursun, programa hoş geldiniz diyerek izleyicileri selamladı ve kısırlık konusunun altını çizdi. Kendi uzmanlık alanıyla ilgili bilgi veren Dr. Dursun, Türkiye’deki kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının yetişme süreci hakkında bilgi verdi ve mesleği seçme motivasyonunu açıkladı.

Program boyunca, en sık başvurulan alanların gebelik takipleri, kısırlık ve kadın enfeksiyonları olduğu vurgulandı. Dr. Sezgin Dursun, kısırlık konusunda çeşitli tedavi yöntemlerinin mevcut olduğunu belirtti ve tüp bebek gibi ileri teknolojiye dayalı çözümlerden bahsetti.

Ayrıca, Dr. Dursun kadınlara, hormonal dengeyi korumanın, sağlıklı beslenmenin ve düzenli taramaların önemini vurguladı. Rahim ağzı kanseri gibi önlenebilir hastalıklar için tarama testlerinin ve HPV aşılarının öneminin altı çizildi.

Programın ilerleyen bölümlerinde, kısırlığın tedavi süreçleri ve mümkün olmayan durumlar üzerinde duruldu. Dr. Sezgin Dursun, bilimin henüz ulaşamadığı noktaları ve gelecekteki gelişim potansiyellerini de tartıştı.

Son olarak, Dr. Sezgin Dursun’un kişisel motivasyon kaynaklarını ve mesleki hedeflerini paylaştığı bir bölümle program son buldu. Doktor, hastalarına en iyi hizmeti sunmayı ve klinik deneyimini geliştirmeyi amaçladığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.