KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU: SABİHA ŞEYMA ÖZCAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU: SABİHA ŞEYMA ÖZCAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU: SABİHA ŞEYMA ÖZCAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

ABONE OL
Şubat 15, 2024 09:02
KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU: SABİHA ŞEYMA ÖZCAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spiritüel alanın önde gelen isimlerinden biri olan Sabiha Şeyma Özcan, Kocaeli’den geliyor ve yaklaşık dört yıldır bu alanda hizmet veriyor. Özcan, “Kova Çağı”na girdiğimiz günlerde, bilginin artık herkese akışının arttığı bu dönemde, yaşadığı deneyimler ve ilerleme süreci üzerine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Özcan, kendi spiritüel yolculuğunu ve danışanlarıyla olan deneyimlerini paylaştığı bir video yayınında, bilinçaltının önemine vurgu yapıyor ve insanların değişim ve dönüşüm süreçlerine adapte olmalarının önemini vurguluyor. Bu süreçte, gezegenimizin enerjisinin değiştiğine ve insanların da buna uyum sağlamak zorunda olduğuna işaret ediyor.

Kendi kişisel deneyimlerinden bahseden Özcan, çocukluktan itibaren spiritüel arayış içinde olduğunu ve bu yolculuğunun kendisini kuantum yaşam koçu olarak tanımladığı noktaya getirdiğini anlatıyor. Özcan, kırılma noktaları yaşadığını ve 2017 yılında bir gezide yaşadığı deneyimin, onu daha derin bir içsel yolculuğa yönlendirdiğini belirtiyor.

Ayrıca, danışanlarıyla olan ilişkisinin sadece bir danışmanlık ilişkisinden öte, bir aile bağına dönüştüğünü ifade eden Özcan, her bir danışanıyla özel bir bağ kurduğunu ve onların dönüşüm sürecine destek olmayı önemsediğini belirtiyor.

Özcan’ın önerileri arasında, bireylerin dönüşüm sürecinde esmaların gücünden faydalanmaları ve bu geçiş döneminde rahman ve rahim enerjisine odaklanmaları yer alıyor. Bu tavsiyelerin, insanların dengede kalmasına ve geçiş sürecini kolaylaştırmasına yardımcı olabileceğini belirtiyor.

Sonuç olarak, Sabiha Şeyma Özcan’ın paylaştığı bilgiler ve öneriler, spiritüel arayış içinde olanlar için önemli bir rehber niteliğinde. Gelecek dönemlerde, Özcan’ın deneyimlerinden ve önerilerinden daha fazla insanın faydalanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.