Lider Böcek, Moskova’da Ulaşım Doruğu’na katıldı

Lider Böcek, Moskova’da Ulaşım Doruğu’na katıldı

ABONE OL
Ağustos 25, 2023 20:12
Lider Böcek, Moskova’da Ulaşım Doruğu’na katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova’da Uluslararası Ulaşım Zirvesi’ne katıldı. Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar’ı da ziyaret eden Başkan Böcek, “Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ederek şehrimizi geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile Moskova’da düzenlenen Uluslararası Ulaşım Zirvesi’ne katılarak ulaşımla ilgili projeleri ve fikirleri paylaştı.

Başkan Böcek, ulaşım zirvesinin ardından Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar’ı ziyaret ederek, Türkiye’nin ve Antalya’nın uluslararası ilişkilerini konuştu.

Başkan Böcek, Antalya’yı en iyi şekilde temsil ederek kenti geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.