MEDİKAL ESTETİSYEN ZEYNEP DENİZLİ GÜRTEKİN İLE GÜZELLİKTE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER…
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • MEDİKAL ESTETİSYEN ZEYNEP DENİZLİ GÜRTEKİN İLE GÜZELLİKTE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER…

MEDİKAL ESTETİSYEN ZEYNEP DENİZLİ GÜRTEKİN İLE GÜZELLİKTE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER…

ABONE OL
Aralık 7, 2023 15:22
MEDİKAL ESTETİSYEN ZEYNEP DENİZLİ GÜRTEKİN İLE GÜZELLİKTE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medikal Estetisyen Zeynep Denizli Gürtekin SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK programına konuk oldu. izleyicilere detaylı bilgiler verdi.
Video, program sunucusu SEMA BAYSAL’ın yönetiminde gerçekleşti. Zeynep Denizli Gürtekin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Medikal Estetisyenlik bölümü mezunu olarak kendisini tanıttı. Amazon Güzellik Merkezi’nin kurucularından olan Gürtekin, özellikle lazer epilasyon, kaş kalıcı makyaj, eyeliner, dipliner ve dudak renklendirme gibi hizmetlerin son zamanlarda yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Programda, Zeynep Denizli Gürtekin dermapen uygulamalarını, derinin pigmentini bozmadan leke tedavisi için nasıl kullanıldığını anlattı.
Zeynep Denizli Gürtekin, merkezin gelecek hedefleri arasında bir akademi kurmak olduğunu belirterek, sağlık ve güzellik alanındaki bilgilerini paylaşacakları eğitimler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. Ayrıca, Narlıdere ve Güzelbahçe gibi İzmir’in farklı bölgelerinde şubeler açma projeleri olduğunu sözlerine ekledi.
Son olarak, Zeynep Denizli Gürtekin, izleyicilere seslenerek, sağlıklarını ihmal etmeden kaliteli hizmet sunan profesyonel merkezleri tercih etmelerini önerdi. Program sonunda, SEMA BAYSAL, konuklara teşekkür ederek, keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiklerini ifade etti.
https://instagram.com/amazonguzellikmerkezi1?igshid=MmVlMjlkMTBhMg==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.