Meral Akşener: İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Liderleri Cumhurbaşkanı Seçilebilirlerdi
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • Meral Akşener: İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Liderleri Cumhurbaşkanı Seçilebilirlerdi

Meral Akşener: İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Liderleri Cumhurbaşkanı Seçilebilirlerdi

ABONE OL
Ağustos 26, 2023 20:36
Meral Akşener: İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Liderleri Cumhurbaşkanı Seçilebilirlerdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar’da Kocatepe’de yaptığı konuşmada, seçimden önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı seçilebileceklerini gördüklerini belirterek, “Onların yolunu kapatanlara maalesef engel olamadım. Aziz Türk milleti ve değerli arkadaşlarım, sizlerden özür diliyorum” dedi.

Kocatepe’de Atatürk ve Alparslan portresinin yer aldığı kürsüde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2023 seçimlerinin kaybedilmesi için çalışanlarla mücadele ettiklerini söyledi. Akşener, konuşmasında, “Önce ben diyenlerle de uğraştık. Nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Ne yazık ki koltuğundan başka şeyi olmayanlarla uğraştık. Yankı odalarında ihanetle suçlandık” dedi.

Seçimden sonra suskun kalmayı tercih ettiğini kaydeden Akşener, “Ben sustum, ‘Yüzde 60 ile kazanırım’ diyenler, susmadı. 2023 seçimlerine girerken Sayın Erdoğan karşısında seçimi açık farkla kazanacak iki aday çıkardık. Bu iki arkadaşımızın rahatlıkla cumhurbaşkanı seçileceğini gördük. Onların yolunu kapatanlara maalesef engel olamadım. Onları paçalarından aşağı çekenlere engel olamadım. Aziz Türk milleti ve değerli arkadaşlarım, sizlerden özür diliyorum. Milletimizin omuzlarında taşıdığı bu umuda kulak vereceklerini düşündüm. Uyarılarımız dikkate alınmadı” diye konuştu.

Sadece sayısal çoğunluğa indirgenen sığ siyaseti reddettiklerini belirten İYİ Parti Lideri Akşener, yerel seçimlere kendi kadrolarıyla gireceklerini açıklayarak, “Gelin önümüzdeki yerel seçimde hep birlikte ayrı ayrı seçimlere girelim. Biz varız. Sizleri de bekleriz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.