Meral Akşener’den dikkat çeken sözler: Ekrem İmamoğlu’nun da şarkısı bitmeyecek
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • Meral Akşener’den dikkat çeken sözler: Ekrem İmamoğlu’nun da şarkısı bitmeyecek

Meral Akşener’den dikkat çeken sözler: Ekrem İmamoğlu’nun da şarkısı bitmeyecek

ABONE OL
Aralık 23, 2022 09:00
Meral Akşener’den dikkat çeken sözler: Ekrem İmamoğlu’nun da şarkısı bitmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV’de katıldığı yayında İlker Karagöz’ün sorularını yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği suçlamasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasını değerlendiren Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçmişte aldığı cezayı hatırlattı.

“16 MİLYON İSTANBULLUNUN İRADESİNE UZATILMIŞ BİR EL”

16 milyon İstanbullunun iradesine uzanmış bir el olduğunu ifade eden Akşener “Bu milli iradeye el uzatma hadisesine karşı 84 milyon senin yanında mesajı verdim. Bu Türkiye’nin milli iradesine çökmedir. Sadece İstanbullunun meselesi, İmamoğlu’nun meselesi olarak bakarsak yanılırız” dedi.

“İMAMOĞLU’NUN DA ŞARKISI BİTMEYECEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişteki hapis cezasını hatırlatan Akşener, “Dünün vesayetçileri Sayın Erdoğan’a yapmıştı. Benim Emine hanımla olan sistemimiz başka. Başından beri Sayın Erdoğan’a yapılan haksızlığın karşısında olmuş bir kişiyim. Şiirin suç olmadığını söyledik. Ben o zaman DYP’de Genel Başkan Yardımcısıydım. Bizim hakkımızda fezlekeler verildi. Ben 2 defa tazminat verdim. Refah Patisi’ne açılan kapatma davasına karşı olan çok sert beyanatı ilettik. Sonra bize tazminat davası açıldı. Hem onun için hem de Erdoğan için tazminat ödedim. O zamanki parayla yanlış hatırlamıyorsam her biri için 3,5 milyar lira tazminat ödedim. Bu bir dayanışma meselesi. Anayasa Mahkemesi kapatma davası açmış, sayın Erdoğan hapse girmiş, DYP’nin Genel Başkan Yardımcıları bu karşı tutum almış. Dünün mağduru bugünün vesayetçisi oldu. Şimdi sayın İmamoğlu’nun ki de bitmeyecek. Sadece İstanbul çerçevesine koyarsanız bu şarkı biter” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.