Mesut Öztürk: Uzun İş Tecrübesi ve Sürdürülebilirlik Odaklı Liderlik
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • Mesut Öztürk: Uzun İş Tecrübesi ve Sürdürülebilirlik Odaklı Liderlik

Mesut Öztürk: Uzun İş Tecrübesi ve Sürdürülebilirlik Odaklı Liderlik

ABONE OL
Şubat 7, 2024 15:30
Mesut Öztürk: Uzun İş Tecrübesi ve Sürdürülebilirlik Odaklı Liderlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Öztürk, iş dünyasında 35 yılı aşkın deneyime sahip bir isim olarak öne çıkıyor. ORT Doğu Teknik Üniversitesi’nde makine mühendisliği eğitimini tamamlayan ve işletme alanında yüksek lisans yaparak donanımını artıran Öztürk, çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır.

Kariyerine elektrik, mekanik ve akıllı binalar üzerine çalışarak başlayan Öztürk, uzun yıllar Katar’da çeşitli firmalarda görev aldıktan sonra Çalık Holding’in teklifini kabul ederek şu anda GAP İnşaat grubunda proje müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Öztürk, sürekli öğrenmenin ve teknolojinin takibinin iş dünyasında kritik öneme sahip olduğunu vurguluyor. Endüstri 4.0 ve sürdürülebilirlik konularında ileriye dönük projeler geliştirerek dünya çapında etki yaratmayı hedefliyor.

Gelecekteki vizyonunu inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı olarak belirleyen Öztürk, insanlara daha iyi bir yaşam sunmayı ve çevreye duyarlı faaliyetlerle topluma katkı sağlamayı amaçlıyor.

Öztürk’ün meslektaşlarından farkını, sürekli kendini geliştirme ve çevreye duyarlılık konularında sergilediği liderlik vasıflarında görüyor. Öztürk, bu tutumuyla sadece iş dünyasına değil, çevreye duyarlılık anlamında da örnek olmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.