Mplus Danışmanlık’ın Kurucusu Ayla Varol, Şirket Faaliyetlerini Anlattı
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • Mplus Danışmanlık’ın Kurucusu Ayla Varol, Şirket Faaliyetlerini Anlattı

Mplus Danışmanlık’ın Kurucusu Ayla Varol, Şirket Faaliyetlerini Anlattı

ABONE OL
Şubat 7, 2024 13:24
Mplus Danışmanlık’ın Kurucusu Ayla Varol, Şirket Faaliyetlerini Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enplas Danışmanlık’ın kurucusu ve yöneticisi Ayla Varol, şirketin faaliyetlerini ve sektöre dair görüşlerini paylaştı. Varol, şirketin 2009 yılında kamu ve özel sektöre hizmet vermeyi amaçlayarak kurulduğunu belirtti. Ayrıca, Avrupa Mimar ve Kalkınma Bankası’nın havuz danışman firmalarından biri olarak kabul edildiklerini ifade etti.

Şirketin faaliyet alanları arasında yönetim sistemleri, entegrasyon yönetimi, süreç haritaları, MRP sistemleri, kalite yönetimi, insan kaynakları ve uygulamaları gibi birçok sistem bulunuyor. Varol, özellikle şirketlerin uzman desteği alarak sistemlerini entegre etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, şirketlerin sadece kişilere değil, sistemlere odaklanmaları gerektiğini ve şirketlerin kalıcı olduğunu, dolayısıyla sistemlerin de kalıcı olması gerektiğini belirtti.

Varol, gelecek hedeflerinden de bahsederek, şirketin olgunlaşması ve bilgi birikiminin artması yönünde çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine daha fazla ağırlık vermek istediklerini ve genç yeteneklerin yetiştirilmesine destek olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Şirketlerin yönetimindeki sistemlerin birbirine entegrasyonunun önemine de değinen Varol, bu entegrasyonun maliyetleri düşürdüğünü ve kurumsal olarak hareket etmeyi sağladığını belirtti. Son olarak, şirketlerin iş yapış şekillerini dönüştürmeleri gerektiğini ve uzman desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

Ayla Varol’un paylaştığı bu görüşler, şirketlerin gelecek stratejileri ve sektöre dair dönüşümler konusunda önemli bir perspektif sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.