Muğla Valisi İdris Akbıyık ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ mükafatını aldı
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • Muğla Valisi İdris Akbıyık ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ mükafatını aldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ mükafatını aldı

ABONE OL
Ağustos 30, 2023 11:36
Muğla Valisi İdris Akbıyık ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ mükafatını aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ ödülünü aldı. Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş Muğla Valiliği ziyaretinde ödülü Vali İdris Akbıyık’a verdi.

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından organize edilen 12’nci Uluslararası Alkışı Hak edenler Ödülleri Törenine yoğun programı nedeniyle katılamadığını belirten Vali İdris Akbıyık, “Medyanın önemli kuruluşlarından birisi olan Uluslararası Radyocular Birliği’nden ödül almak güzel bir duygu. Hakkari’de Hayat Var vizyonumuzun takdir görmesi gurur verici. Şimdi de güzel Muğla için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş, “Hakkari’de yaptığı icraatlarla dikkat çeken, halkın içinde halkla beraber yürüttüğü projelerle gönüllere dokunan kıymetli devlet adamı Muğla Valimiz İdris Akbıyık’a Radyocular olarak ‘Yılın Alkışı Hak Eden Valisi’ ödülünü takdim ettik. Muğla’da da hizmetleriyle gönüller kazanacağına inancımız sonsuz, başarılarının devam edeceğinden eminiz” dedi. – MUĞLA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.