MURAT AYALP: KELLER WILLIAMS MERİDYEN DANIŞMAN İŞ ORTAĞI VE GAYRİMENKUL UZMANI
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • MURAT AYALP: KELLER WILLIAMS MERİDYEN DANIŞMAN İŞ ORTAĞI VE GAYRİMENKUL UZMANI

MURAT AYALP: KELLER WILLIAMS MERİDYEN DANIŞMAN İŞ ORTAĞI VE GAYRİMENKUL UZMANI

ABONE OL
Şubat 13, 2024 13:33
MURAT AYALP: KELLER WILLIAMS MERİDYEN DANIŞMAN İŞ ORTAĞI VE GAYRİMENKUL UZMANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keller Williams Meridyen Danışman İş Ortağı ve profesyonel gayrimenkul danışmanı Murat Ayalp, bir işkolik programında konuk oldu. Gaziantep doğumlu olan Ayalp, çeşitli sektörlerde deneyim kazandıktan sonra 2019’da Gaziantep’e döndü ve gayrimenkul sektörüne adım attı. Ayalp, 2012-2019 yılları arasında Adana’da görev yapmış, ardından kimya ve boya sektöründe satış müdürlüğüne geçmişti. 2022’ye gelindiğinde, kendi işini kurma kararı alarak gayrimenkul sektörüne yönelmiş ve Keller Williams Meridyen bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Keller Williams Meridyen olarak Ayalp, alım-satım, kiralama, ekspertiz hizmetleri ve yatırım danışmanlığı gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkan Ayalp, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını belirleyerek yatırım kararları almalarında rehberlik etmektedir.

Ayalp’ın bölge çalışmış olması, müşterilerinin yatırımlarını doğru yönetip yönlendirebilme yeteneğini güçlendirmiş ve bölgenin tarihçesi konusundaki bilgisiyle müşterilere daha etkili hizmet sunabilme avantajı sağlamıştır. Kendisini müzakere yeteneği, dinleme becerisi ve sabrıyla öne çıkaran Ayalp, büyük meblağlı işlerde iletişim çatışmalarını yönetebilme kabiliyetiyle dikkat çekmektedir.

Murat Ayalp, geleceğe dair hedeflerini müşterilerine doğru yönlendirmek ve mutlu müşteriler biriktirerek hayatlarına dokunmak olarak tanımlamaktadır. Mesleği yapmak isteyenlere, kendi işini kurmak isteyenlere ve hayalleri olanlara kapılarını açan Ayalp, gayrimenkul sektöründe doğru kararlar alabilmek için profesyonel hizmetin önemine vurgu yapmaktadır.

Son olarak, Ayalp, seyircilere gayrimenkul yatırımının önemine dikkat çekerek, Türkiye’de bu alanda doğru kararlar alabilmek için profesyonel destek almanın önemini vurgulamıştır. Programın sonunda Ayalp, gelecekte de başarılarını sürdürmeyi ve sektördeki etkinliğini artırmayı hedeflediğini belirterek izleyicilere teşekkür etmiş ve bir sonraki programda görüşmek dileğinde bulunmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.