ONUR SANCAR İLE İNŞAAT VE RESTORASYON DÜNYASINA YOLCULUK! LİDER GRUP’UN KURUCUSUYLA KEYİFLİ SÖYLEŞİ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ONUR SANCAR İLE İNŞAAT VE RESTORASYON DÜNYASINA YOLCULUK! LİDER GRUP’UN KURUCUSUYLA KEYİFLİ SÖYLEŞİ!

ONUR SANCAR İLE İNŞAAT VE RESTORASYON DÜNYASINA YOLCULUK! LİDER GRUP’UN KURUCUSUYLA KEYİFLİ SÖYLEŞİ!

ABONE OL
Aralık 13, 2023 13:06
ONUR SANCAR İLE İNŞAAT VE RESTORASYON DÜNYASINA YOLCULUK! LİDER GRUP’UN KURUCUSUYLA KEYİFLİ SÖYLEŞİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Onur Sancar, Lider Grup’un kurucusu ve Genel Müdürü olarak sektöre damgasını vuruyor. Sancar’ın kariyeri ve Lider Grup’un başarı hikayesi, yapılan keyifli bir söyleşiyle gün yüzüne çıktı.

Onur Sancar, 2009 yılında ORT Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olarak profesyonel hayatına adım attı. Mezuniyetinin ardından Irak, Venezuela ve Rusya gibi farklı ülkelerde görev alarak uluslararası deneyim kazandı.

Rusya’da Avrupa’nın en büyük kulesi olan Lahta H Kulesi’nin inşası gibi büyük projelerde Lider Grup’un liderliğini üstlenen Sancar, Türkiye’de de restorasyon projeleriyle tarihi yapıları koruma misyonunu sürdürüyor. İstanbul’da Ziraat Bankası Genel Müdürlük binası ve Rum Kilisesi dış cephe kaplaması gibi prestijli projeler, Lider Grup’un uzmanlık alanını yansıtıyor.

Söyleşide, Onur Sancar geleceğe dair hedeflerini paylaştı. Rusya’daki iş hacmini artırmayı ve Türkiye’de kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı planlıyor. Ayrıca, Bodrum ve İstanbul’un Anadolu yakasında yeni projelerle şirketin büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

Sektöre yeni adım atanlar için önerilerde bulunan Sancar, motivasyonlarını yüksek tutmalarını ve işe başlarken beklentilerini düşük tutmalarını vurguladı. Ayrıca, sektörde başarı elde etmek için sabırlı olmanın ve doğru iletişim becerilerini geliştirmenin önemine değindi.

Onur Sancar’ın liderliğindeki Lider Grup, inşaat ve restorasyon dünyasında iz bırakan projelere imza atmaya devam ederken, sektöre yön veren bir vizyonun temsilcisi olarak ön plana çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.