PAZARLAMA PROJELERİNİN BAŞARISI: BURÇİN ÖZ’ÜN STRATEJİLERİ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • PAZARLAMA PROJELERİNİN BAŞARISI: BURÇİN ÖZ’ÜN STRATEJİLERİ!

PAZARLAMA PROJELERİNİN BAŞARISI: BURÇİN ÖZ’ÜN STRATEJİLERİ!

ABONE OL
Şubat 7, 2024 09:12
PAZARLAMA PROJELERİNİN BAŞARISI: BURÇİN ÖZ’ÜN STRATEJİLERİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji sektöründe faaliyet gösteren bir bilişim teknolojileri firmasının pazarlama müdürü olan Burçin Öz, pazarlama projelerinin başarı kriterlerini ve kendi deneyimlerini paylaştı. Öz, teknoloji sektörünün dinamizmi ve sürekli gelişimi nedeniyle bu alana duyduğu ilginin pazarlama konusunda kendisine sunduğu fırsatları vurguladı.

Pazarlama alanında sürekli gelişmeyi ve işe değer katmayı önemseyen Öz, pazarlamayı “satışın sanatı” olarak nitelendirerek sürekli hayal kurma ve yaratıcılıkla işine değer katma amacını açıkladı. Stabil iş hayatını tercih etmeyen ve sürekli kendini geliştiren biri olarak pazarlamanın, yaratıcılığını geliştirmesine olanak tanıdığını belirtti.

Öz, başarılı pazarlama projeleri için plan ve hedef belirlemenin önemine vurgu yaptı. Bilgi yönetimi, analiz ve araştırma süreçlerinin, pazarlama stratejilerini oluştururken temel unsurlar olduğunu ifade etti. Rakamsal verilerin projelerin etkisini objektif bir şekilde değerlendirmeye yardımcı olduğunu söyledi.

Başlık altında, “Pazarlama Müdürü Burçin Öz: Bilgi Yönetimi ve Analiz, Başarılı Pazarlama Projelerinin Anahtarı” başlığıyla verdiği röportajda Öz, başarıya giden yolda olmazsa olmaz faktörleri bilgiyi doğru yönetmek, sürekli çalışmak, hedeflere odaklanmak ve zamanı verimli kullanmak olarak sıraladı. Öz, deneyimlerini paylaşarak pazarlama projelerinin başarısını ölçümlemek için rakamsal verilerin önemine dikkat çekti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.