SAĞLIK YÖNETİCİSİ TUĞBA ARIZ, SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÜZERİNE KEYİFLİ SÖYLEŞİDE!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • SAĞLIK YÖNETİCİSİ TUĞBA ARIZ, SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÜZERİNE KEYİFLİ SÖYLEŞİDE!

SAĞLIK YÖNETİCİSİ TUĞBA ARIZ, SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÜZERİNE KEYİFLİ SÖYLEŞİDE!

ABONE OL
Mart 21, 2024 12:39
SAĞLIK YÖNETİCİSİ TUĞBA ARIZ, SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER ÜZERİNE KEYİFLİ SÖYLEŞİDE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Unity Tekstil’in işbirliğiyle düzenlenen perspektif programında, deneyimli sağlık yöneticisi Tuğba Arız, Ankara Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümü mezunu olarak sağlık sektöründeki 22 yıllık kariyerini paylaştı. Arız, 14 senelik sağlık turizmi ve uluslararası ilişkiler konularında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Tuğba Arız, lise son sınıfta geleceğin önemli mesleklerini araştırırken Harvard Üniversitesi’nin sağlık yönetimi bölümünü keşfettiğini belirtti. Bu keşif, Türkiye’deki sağlık sektöründe uzun yıllar süren bir kariyere dönüştü. Arız, şu anda uluslararası ilişkiler direktörlüğünü yürüttüğü hastanelerin sağlık turizmi alanındaki başarılarına vurgu yaptı.

Söyleşide Arız, sağlık turizminin sadece medikal seyahatleri değil, planlı medikal seyahatlerin doğru yönlendirilmesi ve ülkelerine döviz kazandırılması konularını kapsayan bir perspektife sahip olduğunu açıkladı. Türkiye’nin bu alandaki başarılarına da değinen Arız, geçtiğimiz yıl 4 milyar dolar gelir elde edildiğini ve sektörün Türkiye’nin cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı.

Tuğba Arız’ın çalıştığı hastane, uluslararası pazarlarda iş geliştirme direktörlüğü yaparak Türkiye’yi sağlık turizminde daha da güçlendirmeyi hedeflemektedir. Arız, gelecekte dijitalleşen sağlık dünyasında online hizmetlerin entegrasyonunu ve sektördeki liderliği ön plana çıkarmayı amaçladıklarını belirtti.

Söyleşide, Türk kültürünün hastaya olan merhamet duygusunun, sağlık turizminde Türkiye’nin fark yaratmasında etkili olduğunu ifade eden Tuğba Arız, sektördeki başarılarını büyük ölçüde Türk misafirperverliğine ve güçlü sağlık altyapısına bağlıyor.

Sonuç olarak, Tuğba Arız’ın keyifli söyleşisi, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki başarılarını ve gelecek vizyonunu aydınlatan önemli bir perspektif sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.