Samsun Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlara Projeleri Tanıttı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlara Projeleri Tanıttı

ABONE OL
Eylül 18, 2023 19:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlara Projeleri Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’un Terme ve Salıpazarı ilçelerindeki muhtarlara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden projeleri gezdirildi.

Hizmete sunulan ve inşaatı devam eden vizyon projelerle ilgili bilgi verilmesi amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) tarafından mahalle muhtarları için düzenlenen tanıtım gezileri sürüyor. Düzenlenen gezi programına bu defa Terme ve Salıpazarı ilçelerindeki mahalle muhtarları katıldı.

Proje tanıtım gezisine katılan Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin son durumu ve içeriği ile ilgili muhtarlara yerinde bilgi vermek istediklerini bu amaçla tanıtım gezişi programlarının sürdürüldüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında yatırımların yapıldığını dile getiren Korkmaz, “Çalışmalar aralıksız sürüyor. Muhtarlarımızla birebir iletişime geçerek yapmış olduğumuz yatırımları yerinde görmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda gezilerimiz aralıksız sürüyor. 17 ilçemizin tamamındaki muhtarlarımız için bu gezi programını düzenliyoruz. Katılan muhtarlarımızdan da çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

“Çok büyük projeleri yerinde gördük”

Etkinliğe katılan Gölyazı Mahallesi Muhtarı Ahmet Gelen, yapılan projelerle ilgili detaylı bilgi sahibi olduklarını belirterek “Çok güzel yatırımlar yapıldığını gördük. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yapılan çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini belirten Karacalar Mahallesi Muhtarı Erol Gürsoy, “Her yerde çalışmalar yapılıyor. Yolla suyla ilgili geniş çaplı çalışmalar var. Büyük projeleri de yerinde gördük. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin tüm ilçelerde gayretle çalıştıklarını gördüklerini söyleyen Kozluk Mahallesi Muhtarı Mehmet Yiğit, “Kent merkezinde de büyük projeler, inşaatlar var. Bize bunlarla ilgili de bilgi verdiler. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. – SAMSUN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.