SAP ABAP DEVELOPER-SOLUTION ARCHITECT…MUSTAFA POLAT ANLATIYOR…

SAP ABAP DEVELOPER-SOLUTION ARCHITECT…MUSTAFA POLAT ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 27, 2024 08:41
SAP ABAP DEVELOPER-SOLUTION ARCHITECT…MUSTAFA POLAT ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilgisayar mühendisi Mustafa Polat, kariyeri ve sektördeki deneyimleri hakkında bilgi verdiği bir röportajda, bilgisayar mühendisliği eğitimini Muğla Koçman Üniversitesi’nde tamamladığını belirtti. Polat, mezuniyetinin ardından 2018’den beri İstanbul’da özel bir yazılım firmasında çalıştığını açıkladı.

Kendini sektöre ilk ilgisinden beri geliştirmeye odakladığını ve bu nedenle bilinçli bir şekilde bilgisayar mühendisliği eğitimi aldığını vurguladı. Şu anki pozisyonu olan SAP ABAP Developer ve Solution Architect olarak, şirketlere ERP yazılım danışmanlığı ve geliştiriciliği hizmeti sağladığını dile getirdi.

Polat, ERP yazılımlarının şirketlerin kaynaklarını planlı bir şekilde kullanmalarına yardımcı olduğunu ve bu alanda önemli bir boşluğun olduğunu ifade etti. Ayrıca, yazılım dünyasının hızla geliştiğini ve bu alana ilgi duyanların sürekli olarak kendilerini güncel tutmaları gerektiğini vurguladı.

Polat’ın sözlerine göre, yazılım sektörü her geçen gün daha da uluslararası hale gelmekte ve bu alanda başarılı olmak için dil bilgisinin önemli olduğunu belirtti. Son olarak, Polat, sektöre ilgi duyanların bu alana yönelmelerinde herhangi bir sakınca olmadığını, aksine keyifli bir dünya olduğunu ve kendisine meraklı, problem çözmeyi seven ve iletişim yetenekleri gelişmiş bireylerin bu alanda başarılı olabileceğini söyledi.

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-151-sayisi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.