SERVİSLER VE TEKNİK DESTEK MÜDÜRÜ MESUT AVŞAR ANLATIYOR…

SERVİSLER VE TEKNİK DESTEK MÜDÜRÜ MESUT AVŞAR ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 29, 2024 13:00
SERVİSLER VE TEKNİK DESTEK MÜDÜRÜ MESUT AVŞAR ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Makine mühendisi Mesut Avşar, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra tekstil makineleri imalatı sektöründe 3 yıl geçirdi ve ardından inşaat sektörüne adım attı. Şu anda iş makinaları ve beton pompası alanında hizmet veren bir firmada servisler ve teknik destek Müdürü olarak görev yapıyor. 19 yıldır sektörde olan Avşar’ın hikayesi, kariyerine dair önemli dersler içeriyor.

Avşar, makine mühendisliğini seçmesindeki nedenleri, çocukluk ilgisinin yanı sıra iş imkanlarının genişliğiyle açıklıyor. Satış sonrası hizmetlerin ürün kalitesini belirlemede kritik bir rol oynadığını vurguluyor ve müşteri memnuniyetinin bu alanda hayati önem taşıdığını belirtiyor.

Özellikle satış sonrası departmanında çalışmayı düşünenler için stres yönetimi, sabır ve iletişim becerilerinin önemini vurgulayan Avşar, müşteri memnuniyetinin işlerini mutlu eden bir yön olduğunu ifade ediyor. Onun hikayesi, iş hayatında mutluluğun ve insan ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.