SEYFETTİN DEMİR’İN MEDTECH KURUCULUĞU VE DANIŞMANLIK HEDEFLERİ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • SEYFETTİN DEMİR’İN MEDTECH KURUCULUĞU VE DANIŞMANLIK HEDEFLERİ!

SEYFETTİN DEMİR’İN MEDTECH KURUCULUĞU VE DANIŞMANLIK HEDEFLERİ!

ABONE OL
Şubat 21, 2024 12:57
SEYFETTİN DEMİR’İN MEDTECH KURUCULUĞU VE DANIŞMANLIK HEDEFLERİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PMFOR MEDTECH’in kurucusu ve genel müdürü Seyfettin Demir, medikal cihaz sektöründe önemli bir isim olarak dikkat çekiyor. Son zamanlarda yapılan bir röportajda, Demir kariyerinin dönüm noktalarını ve sektördeki gelecek vizyonunu paylaştı.

Demir, 1981 yılında Kastamonu’da doğdu ve Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu. Yüksek lisans eğitimini ise Almanya’da polimer mühendisliği alanında tamamladı. Medikal cihaz sektörüne adımını atan Demir, 10-15 yıldır bu alanda faaliyet gösteriyor ve 2016 yılından beri Hollanda’da yaşamını sürdürüyor.

Röportajda Demir, medikal cihaz sektöründe kendi firması aracılığıyla dünya genelinde ürün geliştirme süreçleri, üretim hattı kurma ve kalite yönetimi gibi konularda danışmanlık yaptığını belirtti. Ayrıca, sektörün uluslararası niteliğine vurgu yaparak, İngilizce bilmenin önemine ve sektöre girmek isteyenler için çeşitli eğitim alanlarından insanların kabul edilebileceğini vurguladı.

Demir’in özellikle medikal cihazların sertifikasyon süreçlerindeki deneyimi ve bilgisi, sektördeki önemli bir boşluğu doldurmakta. Kendi kariyer hedefleri arasında, küçük, orta ve büyük ölçekli firmalara Avrupa genelinde hizmet vermeyi ve uzun vadede bu konuda global bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Seyfettin Demir’in liderliğindeki PMFOR MEDTECH, medikal cihaz sektöründe yenilikçi çözümler sunarak sektörün geleceğine yön veriyor. Demir’in tecrübesi ve vizyonu, sektördeki değişim ve gelişim sürecinde önemli bir rol oynamaya devam edecek gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r