SİBER GÜVENLİKTE LİDERLİĞİYLE ÖNE ÇIKAN DOĞAN CAN KİLMENT İLE RÖPORTAJ
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • SİBER GÜVENLİKTE LİDERLİĞİYLE ÖNE ÇIKAN DOĞAN CAN KİLMENT İLE RÖPORTAJ

SİBER GÜVENLİKTE LİDERLİĞİYLE ÖNE ÇIKAN DOĞAN CAN KİLMENT İLE RÖPORTAJ

ABONE OL
Şubat 22, 2024 09:07
SİBER GÜVENLİKTE LİDERLİĞİYLE ÖNE ÇIKAN DOĞAN CAN KİLMENT İLE RÖPORTAJ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siber güvenlik alanında önemli bir isim olan Doğan Can Kilment, sektördeki liderliği ve vizyonuyla dikkat çekiyor. Bilgisayar mühendisi olarak 6 yıldan fazla süredir çalışan Kilment, Okta Tek’in kurucu ortağı olarak sektördeki başarılarını sürdürüyor.

Oktotek adını taşıyan şirketiyle Kilment, müşterilere siber güvenlik alanında çeşitli hizmetler sunuyor. Bu hizmetler arasında teknik aktiviteler, eğitimler ve satış sonrası destekler yer alıyor. Firmanın müşterilere özel çözümler sunmasının arkasında Kilment’in geniş tecrübesi ve sahip oldukları sertifikalar bulunuyor.

Doğan Can Kilment, röportajında şirketinin gelecek vizyonunu da paylaştı. Türkiye’deki başarılarını yurt dışına taşımayı hedeflediklerini belirten Kilment, farklı ülkelerde de aynı başarıyı elde etmek ve iş gücünü genişletmek istediklerini vurguladı.

Siber güvenlik alanında kariyer yapmak isteyenlere de önerilerde bulunan Kilment, bilgisayar mühendisliği geçmişi ve İngilizce dil becerisinin yanı sıra sürekli eğitim alarak uzmanlık alanlarını geliştirmeyi tavsiye etti.

Doğan Can Kilment’in liderliği ve sektördeki başarısı, siber güvenlik alanındaki gelişmeleri takip edenler için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.