SİGORTA SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ZORLUKLAR… MERAL DOLANBAY ANLATIYOR…
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • SİGORTA SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ZORLUKLAR… MERAL DOLANBAY ANLATIYOR…

SİGORTA SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ZORLUKLAR… MERAL DOLANBAY ANLATIYOR…

ABONE OL
Eylül 20, 2023 14:37
SİGORTA SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ZORLUKLAR… MERAL DOLANBAY ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hoş geldiniz. Merhaba Hoş bulduk. Merhaba Bize Kendinizden bahseder misiniz? Tabi 83 yılında Karamürsel’de doğdum ilk ve ortaöğretim mi Karamürsel’de tamamladıktan sonra lise için ve üniversite için İstanbul’a geldim ve üniversite eğitimim İstanbul’da tamamladım. Çok tebrikler teşekkürler peki sigorta konusuna ilginiz nasıl başladı acaba? Aslında üniversiteyi bitirdikten sonra 2005 yılında aile şirketinde sigorta acentesi de çalışmaya başladım. Daha sonra 2005 yılında aile şirketinde çalışmaya başladım. Daha sonra 2014 yılında sigortacı bir arkadaşımla beraber sigortayı kurduk 2014 yılından beri faaliyet gösteriyoruz. Çok güzel peki peki Smart kurup sigortanın verdiği hizmetlerden çalışma alanlarından bahseder misiniz? Evet bireysel ve kurumsal olarak hizmet veriyorsun artık sigorta kaza alanı yangın alanı mühendislik alanının nakliyat alanı ve sağlık poliçelerinde hizmet veriyor oldukça geniş bir portföye sahip harika ülkemizde sigortanın önemi anlaşılmaya başlandı. Evet son zamanlarda daha çok batıda çok daha yaygın herkes sigortalıdır muhakkak sahip olduğu şeyleri fakat ülkemizde bazen biraz lüks olarak da görülebiliyor bu da yanlış bir algı biraz acı tecrübelerle anlıyoruz o zaman maalesef acı bir tecrübeyi yaşadıktan sonra hemen sigortaya yönelme oluyor. Halbuki öncesinden yapılsa tedbir gereği çok daha uygun olacaktır. Sizi meslektaşlarınızdan rakiplerinizden ayıran önde gelen özellikleriniz nelerdir? Bizim sektör tecrübemizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru belirliyoruz sonuç odaklıyız ve kendimiz ekspertiz yapıyoruz yüksek teknolojiyi kullanıyoruz ve yüksek teknolojiyi kullanarak müşterilerimizin datasını güvenli bir şekilde saklayabiliyoruz 7/24 müşterilerimiz bize ulaşabiliyorlar hasar anında bizim farklılıklarımız. Bunlar çok önemli gerçekten özellikle ulaşılabilir olmak. Evet çünkü her an acil bir şey olabilir bir ihtiyaç olabilir o yüzden büyük bir hizmet bu ve bu şekilde müşterinin güvenini kazanıyorsunuz ilişkiler uzun vadeli oluyor sizi beğeniyorlar tavsiye ediyorlar. Bu da çok gerçekten çok dayalı bir iş yapıyoruz zaten son derece önemli bir konu geleceğe dair firmanızın ve sizin vizyonunuzdan hedeflerinizden bahseder misiniz? Önce müşteri memnuniyeti diyen bir şirketiz biz hizmet kalitemizi geliştirmek için her gün çalışıyoruz yeni ürünler üzerine de çalışıyoruz. Aslında bunu çalıştığımız sigorta firmalarına da sunuyoruz teknolojiyi kullanıyoruz teknoloji ile beraber müşteri memnuniyetini önde tutarak ilerlemek çok güzel kimler bu mesleği yapabilir hangi özelliklere sahip olmak gerekir tavsiyeniz nedir? Şu anda zaten sigortacılık yapabilmek için bu bölümlerden mezun olmak gerekiyor üniversite olarak eğer sigortalarını ilgisi varsa kişilerin bu mesleğin okulunu okuyarak ve stajını yaparak başlayabilirler neyse son olarak izleyicilerimize iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Sigorta sonradan satın alınamayan tek şeydir ve bence gerçekten önemli bir konu sigortanızı yaptırın. Ne güzel harika bir mesaj gerçekten program içinde söylediğimiz gibi batılı çok büyük ilgi var herkes yaptırıyor muhakkak fakat ülkemizde de inşallah aynı batıda olduğu gibi yüksek oranlarda sigortalama işi hayata geçirilir ki önemi de son zamanlarda iyi anlaşılmaya başlandı yine iyi bir yolda ilerliyoruz harika ülkemizde kesinlikle ülkemizde gayet güzel gelişiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.