FAHRİYE EKİZ’DEN İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER ÜZERİNE İLHAM VERİCİ GÖRÜŞLER!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • FAHRİYE EKİZ’DEN İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER ÜZERİNE İLHAM VERİCİ GÖRÜŞLER!

FAHRİYE EKİZ’DEN İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER ÜZERİNE İLHAM VERİCİ GÖRÜŞLER!

ABONE OL
Mart 20, 2024 13:17
FAHRİYE EKİZ’DEN İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER ÜZERİNE İLHAM VERİCİ GÖRÜŞLER!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fahriye Ekiz, insan kaynakları yöneticisi olarak geniş bir deneyime sahip bir profesyonel olarak tanınıyor. Kendi kariyer yolculuğunu ve şu anda üzerinde çalıştığı önemli projeleri paylaşmak için bir söyleşiye katıldı.

Ekiz, Kastamonu Üniversitesi insan kaynakları yönetim bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli sektörlerde çalışmış ve bu süreçte geniş bir tecrübe kazanmıştır. Üniversite yıllarında öğrencilere destek sağlamak amacıyla çeşitli projelerde aktif rol almış ve bu süreçte akademik eğitimler ile özel eğitim kurumlarında deneyim kazanmıştır.

İş hayatına sağlık sektöründe başlayan Ekiz, daha sonra otomotiv sektörüne geçiş yaparak şu anda bu alanda çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle Z kuşağı projeleri üzerinde çalışarak genç çalışanlara yönelik doğru eğitim ve adaptasyon süreçlerini sağlamak için şirketin desteğini almaktadır.

Söyleşide Ekiz, iletişim becerilerinin, insanlara değer verme ve onları anlama yeteneğinin, mesleğindeki başarılarını belirleyen önemli unsurlar olduğunu vurgulamıştır. Kendisinin ve şirketin bu unsurlara verdiği önem, başarılı projelerin ve etkili insan kaynakları yönetiminin temelini oluşturuyor.

Fahriye Ekiz’in deneyimleri ve üzerinde çalıştığı projeler, genç profesyoneller ve insan kaynakları alanında ilgisi olanlar için ilham verici bir örnek oluşturuyor. Onun öncülüğünde, doğru eğitim ve iletişimle, şirketlerin ve çalışanların başarılarına katkı sağlayacak yeni ufuklar keşfediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.