TÜRK HAVA YOLLARI BAŞ MÜFETTİŞİ OSMAN AŞKIN ÖZERTAŞ’IN SÖYLEŞİSİ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • TÜRK HAVA YOLLARI BAŞ MÜFETTİŞİ OSMAN AŞKIN ÖZERTAŞ’IN SÖYLEŞİSİ!

TÜRK HAVA YOLLARI BAŞ MÜFETTİŞİ OSMAN AŞKIN ÖZERTAŞ’IN SÖYLEŞİSİ!

ABONE OL
Mart 1, 2024 14:17
TÜRK HAVA YOLLARI BAŞ MÜFETTİŞİ OSMAN AŞKIN ÖZERTAŞ’IN SÖYLEŞİSİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava Yolları’nın emekli baş müfettişi Osman Aşkın Özertaş, geçtiğimiz günlerde bir röportajda deneyimlerini ve gelecek nesillere tavsiyelerini paylaştı. Konya doğumlu olan Özertaş, söyleşide kariyerinin başlangıcından emekliliğine kadar olan dönemi detaylı bir şekilde aktardı.

Özertaş, röportajda 1969’da Konya’da doğduğunu ve üniversite eğitimi için İstanbul’a geldiğini belirtti. Marmara Üniversitesi İş bölümünden mezun olduktan sonra lisans eğitimi için İngiltere’ye gittiğini söyleyen Özertaş, Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme İktisad Enstitüsü’nde eğitim aldığını ifade etti.

Müfettişlik sınavlarına hazırlanarak Havaş’a girdiğini ve daha sonra Türk Hava Yolları Teftiş Kurulu’na atanarak müfettişlik kariyerine başladığını açıklayan Özertaş, emeklilik döneminde aktif bir yaşam sürdürdüğünü belirtti. İtalyanca öğrenmek, seyahat etmek ve konferanslara katılarak kendini geliştirmek için zaman ayırdığını ifade etti.

Özertaş, gelecek nesillere tavsiyelerde bulunurken, hukuk, muhasebe ve analitik düşünme yeteneklerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, zamanın kıymetini bilmek ve anın tadını çıkarmak gerektiğini vurgulayarak, gençlere yaşamın keyfini çıkarmalarını önerdi.

Söyleşinin sonunda Özertaş, programı düzenleyenlere teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bir Türkiye’nin inşası için birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Bu etkileyici söyleşi, Türk Hava Yolları’nın köklü geçmişi ve deneyimli kadrosuyla ilgili genç nesillere ilham veriyor ve gelecek liderlere yol gösteriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.