Türkiye’nin konut sahipliğinde Balkan Artistik Cimnastik Şampiyonası düzenlendi
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Türkiye’nin konut sahipliğinde Balkan Artistik Cimnastik Şampiyonası düzenlendi

Türkiye’nin konut sahipliğinde Balkan Artistik Cimnastik Şampiyonası düzenlendi

ABONE OL
Eylül 24, 2023 13:12
Türkiye’nin konut sahipliğinde Balkan Artistik Cimnastik Şampiyonası düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Balkan Artistik Cimnastik Şampiyonası Sancaktepe’de gerçekleşti. Dereceye giren sporculara madalya verildi.

Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Türkiye Cimnastik Fedarasyonu bünyesinde, TCF Cimnastik Salonu’nda birçok ülkeden sporcuların katılımıyla cimnastik yarışması düzenlendi. 21 Eylül’de başlayıp, 23 Eylül’de son bulan yarışmaya 10 ülkeden 77 sporcu katıldı. Organizasyonun son gününde dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etmek için Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Kaymakam Ahmet Karakaya ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da organizasyona katıldı. Türkiye şampiyonada 7 altın,11 gümüş, 3 bronz madalya kazandı.

“İnşallah fabrika gibi şampiyonlar yetişir”

Hamza Yerlikaya organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Cimnastik Fedarasyonu’na bağlı hocalarımızı, madalya kazanan sporcularımızı tebrik ederim. Çok güzel bir organizasyon, çok güzel bir tesis. Ben buradan inşallah cimnastik camiasının fabrikası gibi şampiyonların yetişmesini istiyoruz. İnşallah buradan birçok olimpiyat şampiyonu yetişir” dedi.

“Marşımız okundukça göğsümüz kabarıyor”

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise, “Sancaktepe’de Türkiye Cimnastik Fedarasyonu’nun bu güzel tesisinde balkanlardan gelen birçok genç yarışmacının katıldığı Balkan Artislik Cimnastik Şampiyonası’nı gerçekleştiriyoruz. Buradaki başarının ve bu çocuklarımızın çocuk yaşta başarılarını gördükçe ve Türkiye’mizin marşı da okudukça hepinizin göğsü kabarıyor. Buraya katılan tüm katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu. – İSTANBUL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.