Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Nazilli’ye birinci ziyaretini gerçekleştirdi

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Nazilli’ye birinci ziyaretini gerçekleştirdi

ABONE OL
Haziran 25, 2023 02:12
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Nazilli’ye birinci ziyaretini gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni kabineden Başkan Özcan’a ilk ziyaret

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Nazilli’ye geldi

AYDIN – Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Aydın’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nazilli’de esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Hizmet Binası’nda Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve muhtarlarla bir araya geldi.

28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineden Nazilli’yi ilk ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. İlk olarak Uzun Çarşı’da esnafları ziyaret eden Uraloğlu, akabinde Belediye Hizmet Binası’nda Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve muhtarlarla bir araya geldi. İlçede yapılan çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili sunum yapan Başkan Özcan, özellikle Aydın- Denizli Otoyolu güzergahında yer alan mahallelerin talepleri ile ilgili detayları paylaştı. Beydağ-Ödemiş yolunun programa alındığını dile getiren Bakan Uraloğlu, Nazilli’nin yol ve altyapı sorununu dikkate alacaklarını ifade etti.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun 93 kilometrelik kesiminin 29 Ekim 2023 tarihinde hizmete açılacağını söyleyen Bakan Uraloğlu, projenin tamamını ise 2024 yılı içerisinde hizmete sunulacağını kaydetti. Nazilli’ye göstermiş olduğu teveccühlerinden dolayı Bakan Uraloğlu’na teşekkür eden Başkan Özcan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs seçimlerinin ardından açıkladığı yeni kabineden Nazillimizi ilk ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımıza çalışmalarımızı ve projelerimizi sunduk. İnşallah Türkiye Yüzyılı Nazilli Yüzyılı idealimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.