ÜMİT KIRBAŞLI: SİSTEK BİLGİSAYAR YAZILIM A.Ş’NİN GENEL MÜDÜRÜ MESLEĞİNİN PÜF NOKTALARINI AÇIKLADI
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ÜMİT KIRBAŞLI: SİSTEK BİLGİSAYAR YAZILIM A.Ş’NİN GENEL MÜDÜRÜ MESLEĞİNİN PÜF NOKTALARINI AÇIKLADI

ÜMİT KIRBAŞLI: SİSTEK BİLGİSAYAR YAZILIM A.Ş’NİN GENEL MÜDÜRÜ MESLEĞİNİN PÜF NOKTALARINI AÇIKLADI

ABONE OL
Şubat 8, 2024 09:20
ÜMİT KIRBAŞLI: SİSTEK BİLGİSAYAR YAZILIM A.Ş’NİN GENEL MÜDÜRÜ MESLEĞİNİN PÜF NOKTALARINI AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi mezunu ve Sistek Bilgisayar Yazılım A.Ş’nin Genel Müdürü olan Ümit Kırbaşlı, geçmişten günümüze olan kariyer yolculuğunu ve şirketin öne çıkan başarılarını seyircilerle paylaştı. Kırbaşlı, üniversite yıllarındaki teknoloji merakının, ordu bilişim merkezindeki görevinden sonra profesyonel bir yazılım şirketinde devam ettiğini belirtti. Şirketin kuruluş aşamasında, özellikle yurt dışında Almanya gibi ülkelerle işbirlikleri gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, bayi otomasyon sistemleri ve endüstriyel amaçlı projelerde önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Kırbaşlı, Sistek’in öne çıkan özelliklerini şu başlıklar altında sıraladı: kurumsal çeviklik, müşteri memnuniyeti, katma değerli sistemler ve üretim tarafındaki verimlilik analizleri. Şirketin geleceğe dair hedeflerine odaklanan Kırbaşlı, yapay zeka, üretimde verimlilik ve birden fazla ülkede hizmet sunabilen sistemler geliştirmek için çalıştıklarını açıkladı.

Sistek’in başarılarını ve özelliklerini vurgulayan Kırbaşlı, iş yapma vizyonlarını şu kavramlarla açıkladı: riskleri önceden görmek, bilgi birikimini artırmak, mühendislik perspektifiyle çözümler üretmek ve ülke sevgisiyle hareket etmek. Ayrıca, yazılım sektörüne adım atmak isteyenlerden beklenen nitelikleri şu şekilde özetledi: teknolojiyi takip etmek, iş dünyası ile ilgili bilgi sahibi olmak, öğrenmeye açık olmak ve kendi katma değerini artırmak için çaba sarfetmek.

Ümit Kırbaşlı’nın açıklamalarıyla dolu bu röportaj, Sistek Bilgisayar Yazılım A.Ş’nin sektördeki konumunu ve geleceğe yönelik hedeflerini detaylı bir şekilde aydınlatıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.