UNITY TEKSTİL/BOYAHANE GENEL MÜDÜRÜ NESLİHAN GÖKÇE KARADAĞ’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YOLCULUĞU
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • UNITY TEKSTİL/BOYAHANE GENEL MÜDÜRÜ NESLİHAN GÖKÇE KARADAĞ’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YOLCULUĞU

UNITY TEKSTİL/BOYAHANE GENEL MÜDÜRÜ NESLİHAN GÖKÇE KARADAĞ’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YOLCULUĞU

ABONE OL
Şubat 7, 2024 14:56
UNITY TEKSTİL/BOYAHANE GENEL MÜDÜRÜ NESLİHAN GÖKÇE KARADAĞ’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YOLCULUĞU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Unity Tekstil/Boyahane Genel Müdürü Neslihan Gökçe Karadağ, Bilan programında yapılan özel bir röportajda sektöre dair önemli bilgileri paylaştı. 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi’nden tekstil mühendisi olarak mezun olan Gökçe Karadağ, 20 yıllık deneyimiyle sektördeki gelişmeleri ve zorlukları anlattı.

Karadağ, Türkiye’nin tekstil sektöründeki yoğunluğu nedeniyle mühendislik kariyerine bu alanda başlamış ve kumaş üretimi ile boyama süreçlerinde uzmanlaşmıştır. Röportajda, Tekstil sektöründe kadın olarak çalışmanın zorluklarına da değinen Karadağ, üretimde çalışan kadınların esnek çalışma saatlerine ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak sektördeki cinsiyet dinamiklerine dikkat çekti.

Boyahane Genel Müdürü olarak, üretim süreçlerini başından sonuna kadar yöneten Gökçe Karadağ, sektördeki kalite standartlarına büyük önem veriyor. Ayrıca, Türkiye’nin tekstil sektöründeki önemini vurgulayarak, ülkede üretim yapmanın ve genç neslin bu alanda çalışmanın, ülkeyi daha da ileri taşıyabileceğine inanıyor.

Gökçe Karadağ, sektördeki rekabetin farkında olduğunu belirterek işini severek ve keyifle yapmanın, başarıya ulaşmanın önemli bir unsur olduğunu ifade etti. Son olarak, Türkiye’nin dünya tekstil üretimindeki konumunu güçlendirmek adına daha fazla katma değerli ve özel işlere odaklanılması gerektiğini belirterek, gelecek hedeflerini paylaştı. Karadağ, röportajın sonunda genç nesle seslenerek, ülkede daha fazla üretim yapmalarını ve Türkiye’nin dünya çapında bir moda merkezi olma potansiyelini değerlendirmelerini önerdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.