UZMAN PSİKOLOG ECEM SASA: ÇOCUKLARDA SINIR OLUŞTURMAK İÇİN ÖNERİLERINI PAYLAŞTI!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • UZMAN PSİKOLOG ECEM SASA: ÇOCUKLARDA SINIR OLUŞTURMAK İÇİN ÖNERİLERINI PAYLAŞTI!

UZMAN PSİKOLOG ECEM SASA: ÇOCUKLARDA SINIR OLUŞTURMAK İÇİN ÖNERİLERINI PAYLAŞTI!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 11:13
UZMAN PSİKOLOG ECEM SASA: ÇOCUKLARDA SINIR OLUŞTURMAK İÇİN ÖNERİLERINI PAYLAŞTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da hizmet veren Uzman Psikolog Ecem Sasa, çocuklarda sınır oluşturmanın önemine dikkat çekti. Sasa, özellikle ebeveyn danışmanlığı alanında uzmanlaşmış olup, çocuklarla ilgili deneyimlerini ve önerilerini paylaştı.

Sasa, okula uyum sürecini ele alırken, yeni başlayan çocuklar ve akran zorbalığı yaşayanlar için farklı stratejiler önerdi. Okula yeni başlayan çocuklar için, ebeveynlerin çocuklarının kaygılarını anlamaları ve onlara destek olmaları gerektiğini vurguladı. Okul ziyaretlerinin önemine işaret eden Sasa, çocuğun duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilmek için evde ve okulda tutarlı davranmanın önemini vurguladı.

Kardeş kıskançlığıyla ilgili olarak, Sasa ebeveynlere adil davranmalarını ve çocukların duygularını anlamalarını önerdi. Ayrıca, vurma gibi sorunlarla karşılaşıldığında ebeveynlerin sakin kalarak çocuğun duygularını anlamaya çalışmaları gerektiğini belirtti. Sasa, çocukların davranışlarının altında yatan duyguları anlamak ve onlara uygun şekilde yanıt vermek gerektiğini vurguladı.

Uzman Psikolog Ecem Sasa’nın paylaştığı bu öneriler, ebeveynlerin çocuklarıyla sağlıklı ilişkiler kurmalarına ve onların duygusal gelişimlerini desteklemelerine yardımcı olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.