UZUN YOL KAPTANLIĞININ ZORLUKLARI VE GETİRİLERİ…ÖMER ALİ YAYLA ANLATTI…
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • UZUN YOL KAPTANLIĞININ ZORLUKLARI VE GETİRİLERİ…ÖMER ALİ YAYLA ANLATTI…

UZUN YOL KAPTANLIĞININ ZORLUKLARI VE GETİRİLERİ…ÖMER ALİ YAYLA ANLATTI…

ABONE OL
Nisan 19, 2024 11:28
UZUN YOL KAPTANLIĞININ ZORLUKLARI VE GETİRİLERİ…ÖMER ALİ YAYLA ANLATTI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizcilik sektöründe 21 yıldır aktif olarak çalışan uzak yol kaptanı Ömer Ali Yayla, deneyimlerini ve sektördeki güncel durumu paylaştı. Yayla, Kocaeli Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2002’de kaptanlık ehliyetini alarak mesleğe başladığını belirtti.

Ömer Ali Yayla’nın ifadesine göre, uzak yol kaptanı olarak Amerika, Japonya, ve Brezilya gibi ülkeleri ziyaret eden birçok denizci gibi, seyahatler genellikle 3 hafta ile 1 ay arasında sürmektedir. Bu süreçte, gemi personelinin iyi ilişkiler kurması ve pozitif bir iş ortamı yaratması önemli bir rol oynamaktadır.

Kadınların da denizcilik sektöründe giderek daha fazla yer almaya başladığını vurgulayan Yayla, kadın kaptanların ve gemi personelinin başarılı bir şekilde işlerini yürüttüklerini belirtti.

Gelecekteki hedeflerinden bahseden Yayla, gençlere denizcilik sektöründe kariyer yapma cesareti vermeyi ve onlara fırsatlar sunmayı amaçladığını ifade etti. Ayrıca, karada da denizcilik sektöründe kariyer yapmak istediğini ve gençlere rehberlik etmeyi hedeflediğini belirtti.

Ömer Ali Yayla’nın denizcilik sektöründeki deneyimleri ve gelecek planları, gençler için ilham verici bir örnek oluşturuyor.

Bu makale, Ömer Ali Yayla’nın deneyimlerini ve denizcilik sektöründeki rolünü vurgulayarak, okuyuculara sektördeki değişimleri ve gelecek fırsatlarını aktarmayı amaçlamaktadır.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-146-sayi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.