Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Küme Toplantısı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Küme Toplantısı

ABONE OL
Temmuz 12, 2023 06:48
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Küme Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Grup Toplantısı

ANKARA – Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “İktidarın parolası ‘kaşıkla veririm, kepçe ile alırım’dır. Bize reva görülen, emekçiye, işçiye, hatta işsize reva görülen bu düzen karşısında emekçilerle yan yana olacağız, emekçilerle birlikte sesimizi yükselteceğiz” dedi.

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, partisinin grup toplantısında konuştu. Uçar, “İktidarın parolası ‘kaşıkla veririm, kepçe ile alırım’dır. Bize reva görülen, emekçiye, işçiye, hatta işsize reva görülen bu düzen karşısında emekçilerle yan yana olacağız, emekçilerle birlikte sesimizi yükselteceğiz. Bu talan ekonomisini, rant ekonomisini hep birlikte ifşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti iktidarı boyunca yaklaşık 90 milyar lira deprem vergisi toplandığını hatırlatan Uçar, “Bu iktidar eğer deprem vergilerini deprem için kullanmış olsaydı belki de bu vergi yükü olmayacaktı. Ekonomik kriz Kürt sorununda derinleştirilen çözümsüzlükle ve savaşla birlikte her birimizin sofrasında” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.