• ALSANA HABER
  • Gündem
  • 🇦🇪 BOMBAYI FAZLA PAYLATINCA * BAE ‘leri ÇÖLDE YAĞMUR YAĞDIRIP, TEDBİR, ALT YAPI OLMAYINCA SONUÇ..

🇦🇪 BOMBAYI FAZLA PAYLATINCA * BAE ‘leri ÇÖLDE YAĞMUR YAĞDIRIP, TEDBİR, ALT YAPI OLMAYINCA SONUÇ..

ABONE OL
Nisan 17, 2024 12:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dubai Uluslararası Havalimanı’nın Sel Felaketiyle Mücadelesi
Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşanan yoğun sağanak yağışlar, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bu olumsuzlukların en büyüklerinden biri, Dubai Uluslararası Havalimanı’nın sel suları altında kalması oldu.
BAE’de etkili olan sağanak yağışlar, havalimanında zorlu koşullar oluşturdu. Sel felaketi, havalimanının işleyişini olumsuz etkiledi ve uçakların sel suları arasında ilerlemesine neden oldu. Bu durum, seferlerin düzenli bir şekilde devam etmesi için olağanüstü tedbirlerin alınmasını gerektirdi.
Körfez ülkeleri arasında yer alan Umman, BAE, Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan’da yaşanan aşırı yağışlar, sel felaketini de beraberinde getirdi. Bu yoğun yağışlar sonucunda Dubai Uluslararası Havalimanı sel suları altında kaldı. Sel sularında ilerlemeye çalışan uçaklar, kameralara yansıdı.
Dubai Uluslararası Havalimanı Sel Suları Altında!
BAE’de etkili olan sağanak yağışlar, Dubai Uluslararası Havalimanı’nı sular altında bıraktı. Uçaklar, sel sularında güçlükle ilerlerken, Körfez ülkeleri Umman, BAE, Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan şiddetli yağışların etkisi altında kaldı.
Flydubai havayoluna ait bir uçağın sel sularında güçlükle ilerlediği anlar, çevredekiler tarafından kaydedildi. Dubai Uluslararası Havalimanı’nda uçuşlar, 25 dakika süreyle askıya alındı.
Yaşanan şiddetli yağış ve beraberinde gelen sel felaketi nedeniyle, alınan tüm tedbirlere rağmen 21 yurtdışı ve 24 yurtiçi uçuş iptal edildi. Güvenlik tedbirleri kapsamında 3 uçuş, komşu havalimanlarına yönlendirildi. Bu durum, havalimanının sel felaketiyle mücadelesini gözler önüne serdi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.