Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor?

Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor?

ABONE OL
Ocak 9, 2023 05:36
Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adı Fenerabahçe ile anılan Vincent Aboubakar için Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor ve Aboubakar Beşiktaş’a transfer mi olacak merakla araştırılıyor. Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor sorusu gündemden düşmüyor. Aboubakar Beşiktaş’a transfer mi olacak ve Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor sorularına yanıt aranıyor. Aboubakar Beşiktaş’a mı geliyor? Detaylar haberimizdedir…

ABOUBAKAR BEŞİKTAŞ’A MI GELİYOR?

Hollandalı golcüsü Weghorst’un Manchester United’a transfer olacağı iddia edilen siyah-beyazlıların, Kamerunlu yıldızı kadrosuna katarak forvet eksikliğini çözmesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu Aboubakar’ın tercihinin Beşiktaş olacağı öne sürüldü.

Siyah-beyazlılarda golcü sıkıntısını çözmek için ilk görüşülen isim Al Nassr ile Ronaldo transferi sonrası yollarını ayıran Vincent Aboubakar oldu. Fenerbahçe’nin transfer listesinde de olan futbolcunun menajeriyle temas kuruldu ve istekleri soruldu. Bonservis ücreti ödenmeyecek olan yıldız futbolcu 3 yıllık sözleşme istedi. Vole’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Aboubakar yıllık net 2.6 milyon euro ücrete gelebileceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ’TA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Bunun yanı sıra Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, 2016 ve 2020 yılında geldiği Beşiktaş formasıyla 2 kez şampiyonluk yaşadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.