Adnan Polat’ın annesi Suna Polat son seyahatine uğurlandı
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Adnan Polat’ın annesi Suna Polat son seyahatine uğurlandı

Adnan Polat’ın annesi Suna Polat son seyahatine uğurlandı

ABONE OL
Temmuz 1, 2023 00:12
Adnan Polat’ın annesi Suna Polat son seyahatine uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

p>GALATASARAY’ın eski başkanlarından Adnan Polat’ın hayatını kaybeden annesi Suna Polat (90), İstanbul’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Adnan Polat’ın annesi Suna Polat, Bodrum’da hayatını kaybetti. Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Suna Polat’ın 73 yıllık eşi duayen iş insanı İbrahim Polat, oğulları Adnan Polat ve Murat Polat, kızları Songül Polat, torunları ve yakınları ile spor, iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli, eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski İçişleri Bakanları Mehmet Ağar ve Muammer Güler, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı cenazede Polat ailesine taziyede bulunmak isteyenler cami bahçesinde kuyruk oluşturdu.

“ÖLDÜĞÜNE İNANAMIYORUZ”

Suna Polat’ın kardeşi Hüsnü Topdemir, “Öldüğüne inanamıyoruz, bayramda konuştuk. Bize öğüt veriyordu, kendinize iyi bakın diye, iki saat sonra ölüm haberini aldık. Annem gibi kimseye muhtaç olmadan öldü. İyi bir anneydi, iyi bir ablaydı. Geride görünüyordu Polat ailesinin içerisinde esasında iyi bir yöneticiydi” dedi.

“ACILI ZAMANLARIMIZDA BİZE KALKAN OLDULAR”

Polat ailesiyle çok uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğunu belirten Mehmet Ağar ise “Bizim bütün acılı zamanlarımızda İbrahim Bey’le beraber Suna Hanım bize kalkan oldular manevi anlamda. Önemli büyüklüklerini, insanlıklarını gördüm. Çok sevdiğim bir kadındır, gerçek bir Anadolu kadını, gerçek bir ev temel direği, gerçek bir dürüstlük ve insanlık abidesiydi. Üç gün evvel torununun düğününde beraberdik, fevkalede iyiydi, sağlıklıydı, neşeliydi. Fakat üç gün sonra bu haberi alınca şok olduk. Allahın takdiri bir şey demek mümkün değil. Kendisine gani gani rahmet diliyorum, çok iyilikleri olmuştur. Çok iyi bir anne, çok iyi bir eş, çok iyi bir dost, her türlü özelliği olan bir insandı. Ailecek çok üzgünüz” dedi. Suna Polat’ın cenazesi, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.