Astrolog Banu Gören Saç, Saçların Ötesindeki Yıldızları Açıklıyor
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • Astrolog Banu Gören Saç, Saçların Ötesindeki Yıldızları Açıklıyor

Astrolog Banu Gören Saç, Saçların Ötesindeki Yıldızları Açıklıyor

ABONE OL
Şubat 21, 2024 08:42
Astrolog Banu Gören Saç, Saçların Ötesindeki Yıldızları Açıklıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un gökyüzüne sevdalı isimlerinden biri olan Banu Gören Saç, astroloji ve saçlarıyla ilginç bir ilişki kuruyor. Hem anaokulu öğretmeni hem de profesyonel bir astrolog olan Banu Gören Saç, son yıllarda astrolojiye olan ilgisini profesyonel bir kariyere dönüştürmüş durumda.

1977 doğumlu olan Banu Gören Saç, astrolojiyle yaklaşık 8 yıldır ilgilenmekte ve son 3 yıldır danışmanlık hizmeti vermektedir. Ana uzmanlık alanı ise “horori astroloji” olarak bilinen saat haritası astrolojisi.

Astrolog olarak, danışanların sorularını cevaplamak için o anın saati ve dakikasına göre harita oluşturan Banu Gören Saç, gezegenlerin dilinden anlamakta ve sorulara astrolojik bir bakış açısıyla yaklaşmaktadır.

Banu Gören Saç, astrolojinin herkes için erişilebilir olduğunu vurgularken, öğrenme sürecinin kişinin haritasındaki faktörlere göre değişebileceğini belirtiyor. Merkür’ün konumu gibi faktörler, kişinin astrolojiyi ne kadar çabuk kavrıyacağını etkileyebiliyor.

Astrolog Banu Gören Saç, bireyin kendini tanıması ve potansiyellerini keşfetmesi gerektiğini vurgulayarak, doğum haritası analizinin bu süreçte önemli bir rol oynadığını ifade ediyor.

Banu Gören Saç’ın saçların ötesindeki astrolojik bakış açısı, hem astroloji meraklılarını hem de kendilerini keşfetmek isteyenleri etkileyebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.