KAAN VATANSEVER’DEN KURUMSAL ŞİRKETLERE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ÖNERİLER
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • KAAN VATANSEVER’DEN KURUMSAL ŞİRKETLERE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ÖNERİLER

KAAN VATANSEVER’DEN KURUMSAL ŞİRKETLERE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ÖNERİLER

ABONE OL
Şubat 21, 2024 08:39
KAAN VATANSEVER’DEN KURUMSAL ŞİRKETLERE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ÖNERİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji yöneticisi Kaan Vatansever, tekstil, enerji ve gıda sektörlerinde geniş deneyime sahip bir isim olarak, ülkedeki enerji ihtiyacını karşılamak ve sürdürülebilirlik adımlarını atmak için önemli önerilerde bulundu.

Vatansever, ülkenin alternatif enerji kaynaklarına yönelmesi gerektiğini vurgulayarak, güneş ve rüzgar gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının önemine dikkat çekti. Ayrıca, kurumsal şirketlerin bu alanda adımlar atmalarının önemine değindi.

Kurumsal şirketlerin, enerji tüketimlerini ve karbon salımlarını analiz etmeleri ve uzun vadeli hedefler belirlemeleri gerektiğini ifade eden Vatansever, bu sürecin şeffaflık ve etik davranışlarla desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, “Green washing” gibi çevreye zarar veren uygulamaların önlenmesi için denetimlerin sıkılaştırılması gerektiğini belirtti.

Vatansever, mesleği yapmak isteyenlerin teknik bilgiye ek olarak çevre duyarlılığına ve enerji tasarrufu konusundaki bilinçlere sahip olmalarının önemine dikkat çekti. Üniversitelerin enerji ve sürdürülebilirlik konularında daha kapsamlı eğitimler sunması gerektiğini vurgulayarak, gelecek nesillerin bu alanda daha donanımlı olmalarının önemine değindi.

Vatansever’in önerileri, ülkenin enerji politikalarında ve şirketlerin sürdürülebilirlik stratejilerinde önemli bir rol oynaması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.