Başakşehir’de Emre Belözoğlu fırtınası! Fenerbahçe detayı
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Başakşehir’de Emre Belözoğlu fırtınası! Fenerbahçe detayı

Başakşehir’de Emre Belözoğlu fırtınası! Fenerbahçe detayı

ABONE OL
Kasım 10, 2021 10:00
Başakşehir’de Emre Belözoğlu fırtınası! Fenerbahçe detayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CELAL UMUT EREN

Süper Lig’de Başakşehir fırtınası esiyor. Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük görevine gelmesiyle beraber çıkışa geçerek 4’te 4 yapan turuncu-lacivertliler, şampiyon günlerini hatırladı.
Aykut Kocaman ile 8 haftada 6 puan toplayabilen İstanbul ekibi, son 4 haftada 12 puanı hanesine yazdırdı. Daha önce kaptanlığını yaptığı Başakşehir’de hoca olarak hızlı bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu yeni kariyerinde de adından söz ettirdi. Fenerbahçe’den ‘tecrübesiz’ görülerek ayrılan Belözoğlu, Başakşehir’e geldikten sonra dikkat çekti.

Sadece tek yenilgi
Belözoğlu öncesi Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki puan farkı 13 idi. Emre Belözoğlu sonrası ise Fenerbahçe 4 maçta 1 puan alabilirken (20 puan), Başakşehir 4’te 4 yaptı ve toplamda 18 puana ulaştı. Puan farkı da şu anda 2’ye kadar indi.
Futbolculuğu döneminde üst düzey başarılar elde eden Belözoğlu, teknik direktörlükte de fark yaratıyor. Fenerbahçe ve Başakşehir ile toplamda 14 lig maçına çıkan genç çalıştırıcı, 11 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Belözoğlu sadece 1 yenilgi yaşadı.
41 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe’de maç başına 2.3’lük puan ortalaması tuttururken Başakşehir’de 3.0’lık bir ortalama yakaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.