Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarını sürdürdü

ABONE OL
Temmuz 11, 2023 01:36
Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarını sürdürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

– Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

MÜNİH – Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. İdmana soğuk algınlığı olan Omar Colley katılmadı.

Yeni sezon kamp çalışmalarını Almanya’nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, istasyon çalışması ile başladı. Pas ve top sürme çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, antrenmanın basına açık olan son bölümünde mavi ve yeşil olmak üzere iki gruba ayrılarak hücum ve savunma çalışmaları yaptı. Hücum eden mavi takım, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar ve Salih Uçan’dan oluşurken, yeşil takımda ise savunma yapan Umut Meraş, Valentine Rosier, Emrecan Uzunhan, Demir Ege Tıknaz ve Berkay Vardar yer aldı. Yardımcı antrenör Burak Yılmaz da antrenmanın büyük bölümünde aktif rol aldı.

Şenol Güneş’ten gençlere yakın takip

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, idmanı sık sık durdurarak genç futbolcular başta olmak üzere takıma uyarılarda bulundu. Savunma ve hücum antrenmanı sırasında Güneş, genç savunma oyuncularına taktik verdi.

Siyah-beyazlılarda soğuk algınlığı olan Omar Colley idmana katılmadı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanlarla devam ettirecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.