Blight: Survival’dan oynanış fragmanı yayınlandı

Blight: Survival’dan oynanış fragmanı yayınlandı

ABONE OL
Kasım 7, 2022 06:48
Blight: Survival’dan oynanış fragmanı yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif bir 14. yüzyılda geçen Blight Survival, bitmek bilmeyen bir savaşta iki umutsuz devlet arasındaki affedilmez kimsesizler diyarında geçen 4 oyunculu bir co-op aksiyon-korku oyunudur.

BLIGHT SURVIVAL OYNANIŞ FRAGMANI YAYINLANDI

Alfa öncesi 5 dakikalık oynanış fragmanı yayınlanan Blight Survival, gerek oyun içi grafikleri gerekse temasıyla beraber oyuncuların beğenisini toplamayı başardı.

BLIGHT SURVIVAL KONUSU NE?

Blight: Survival, bitmek bilmeyen bir savaşta iki umutsuz devlet arasındaki affedilmez kimsesizler diyarında geçen 4 oyunculu bir kooperatif aksiyon-korku roguelitidir. Bu arafta yeni bir yanıklık türü ölülerin kalıntılarından ortaya çıktı. Dökülen kanla güçlenir, hızla yayılır – insanı canavara dönüştürür.

Uluslar kanarken, perişan olurken ve savaşla felç olurken, sizi ve akrabalarınızı madeni para teklifleriyle çağırıyorlar. İsteyen – ve yetenekli – tek kişi olarak, her şeyi tüketen Yanıklığı içine çekmek ve yıkmak için görevlendirildiniz.

  • En fazla üç arkadaşınla şiddetli bir kooperatif aksiyon deneyiminde hem erkekler hem de canavarlar arasında savaş.
  • Daha az şanslı olanların ganimetlerini yağmalayın ve yağmalayın, ama unutmayın – bulunanlar bir kez daha kaybedilebilir.
  • Çok çeşitli silahlar, zırhlar arasından seçim yapın ve oyun tarzınıza en uygun şekilde özelleştirin.
  • Savaşın harap ettiği toprakları, sırlarla ve bulunabilecek bol miktarda madeni parayla dolu devasa bir haritada keşfedin.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.