yoast-schema-graph.com | 520: Web server is returning an unknown error

Web server is returning an unknown error Error code 520

Visit cloudflare.com for more information.
2024-04-29 12:00:13 UTC
You

Browser

Working
Bucharest

Cloudflare

Working
yoast-schema-graph.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between Cloudflare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between Cloudflare's cache and your origin web server. Cloudflare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

Derin Erdoğan: “Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Derin Erdoğan: “Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”

Derin Erdoğan: “Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”

ABONE OL
Haziran 15, 2023 04:36
Derin Erdoğan: “Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

– Derin Erdoğan: “Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”

İSTANBUL – A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın genç oyun kurucusu Derin Erdoğan, 2024 Paris Olimpiyatları öncesi milli takımda yer almanın önemine dikkat çekerek, “Avrupa şampiyonasında yer almak benim için büyük şans” dedi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası D Grubu’nda yarın Sırbistan, 16 Haziran Cuma günü Macaristan ve 18 Haziran Pazar günü de Slovakya ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabakalar öncesi ay-yıldızlıların genç basketbolcusu Derin Erdoğan, İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerine dile getiren Erdoğan, “Amerika’dan geldiğim için milli takım kampına geç katılan oyunculardan biriyim. Bu yüzden direkt Slovenya’da gerçekleşen kondisyon kampına katıldım. Buradaki kamp oldukça ağır geçti diyebilirim. Özellikle kuvvet ve kondisyon açısından kendimizi oldukça zorladık. Ardından gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile bunun da devamını getirdik. İyi bir hazırlık sürecinden geçtiğimizi düşünüyorum. Çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Bu durum yaptığımız hazırlık müsabakalarına da yansıdı” diye konuştu.

“Sırbistan iyi bir takım ama turnuvaya galibiyet ile başlamak istiyoruz”

Turnuvanın ilk maçında basketbolda söz sahibi bir takım ile karşılaşacaklarının altını çizen genç oyun kurucu, “Sırbistan iyi bir takım ve dünya basketbolunda sözü geçen bir ekip. Turnuvanın ilk müsabakasında onlarla oynayacağız. İlk maç olduğu için daha stresli ve zor geçebilir. Önceki yıllara nazaran daha genç bir ekip olmamız bu durumları ortaya çıkarabilir. Ama amacımız maçın son düdüğüne kadar mücadelemizi sürdürmek ve turnuvaya galibiyet ile başlamak” şeklinde konuştu.

“Bu turnuvada yer almak benim için büyük şans”

En büyük hayali olan olimpiyatlar için bu turnuvanın büyük önem taşıdığını da söyleyen Derin Erdoğan, “Her bir oyuncunun olduğu gibi olimpiyatlar benim de en büyük hedefim. Olimpiyatlara gitmeyi gerçekten çok istiyorum. Bu sene Avrupa şampiyonası kadrosuna girebilmek benim için çok büyük bir fırsat oldu. Genç bir oyuncu olarak turnuvada aldığım her dakikayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ekip olarak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.