DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Erzincan’da yeni bir dokuma fabrikası için kontrat imzalandı

Erzincan’da yeni bir dokuma fabrikası için kontrat imzalandı

ABONE OL
Eylül 22, 2023 10:36
Erzincan’da yeni bir dokuma fabrikası için kontrat imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) tekstil alanında yeni bir fabrikanın startı bugün imzalanan sözleşme ile verildi.

Erzincan Valiliği toplantı salonunda, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba’nın katılımı ile gerçekleşen 18 bin metrekare büyüklüğündeki arsa için yer tahsisi sözleşmesi imzalandı.

Erzincan ekonomisine katkısının yanı sıra ilk etapta 250 kişiye de istihdam sağlayacak olan tekstil fabrikası 8 bin metre kare kapalı alana sahip olacak.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba tarafından yer tahsisi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yer tahsisi işleminin Erzincan’a ve firmaya hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Üreten, ihraç eden, istihdam oluşturan ve yatırımlar için cazibe merkezi olan Erzincan’ı birlikte inşa edeceğiz.” dedi. – ERZİNCAN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.