FARMAKAMPÜS: TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ ECZANE EĞİTİM PLATFORMU VE KURULUŞ HİKAYES
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • FARMAKAMPÜS: TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ ECZANE EĞİTİM PLATFORMU VE KURULUŞ HİKAYES

FARMAKAMPÜS: TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ ECZANE EĞİTİM PLATFORMU VE KURULUŞ HİKAYES

ABONE OL
Şubat 9, 2024 11:04
FARMAKAMPÜS: TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ ECZANE EĞİTİM PLATFORMU VE KURULUŞ HİKAYES
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FarmaKampüs, Türkiye’nin en kapsamlı eczane eğitim platformu olarak öne çıkıyor. Seval Bayrak, platformun kurucusu olarak, eczacılık eğitimi ve sektöründeki önemli konuları ele almak üzere Vizyon izleyicilerine bilgi verdi.

Seval Bayrak, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olduğunu paylaştı. Öğrencilik yıllarından başlayarak çeşitli ilaç firmalarında çalışma ve kendi eczanesini işletme deneyimini aktardı.

FarmaKampüs’ün doğuş hikayesi, Seval Bayrak’ın evden çalışma planları yaparken pandeminin etkisiyle platformu kurma kararını almasını içeriyor. Bu süreç, online eğitim ihtiyacının ortaya çıkmasıyla birleşerek FarmaKampüs’ün temellerini oluşturdu.

FarmaKampüs, online ve yüz yüze eğitimleri bir araya getirerek eczacılara özel danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Platform, özellikle yeni mezun eczacılara yönelik içeriklerle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Seval Bayrak, FarmaKampüs’ü diğerlerinden ayıran faktörleri vurguladı. Platformun sadece satış alanında değil, aynı zamanda dekorasyon ve medikal danışmanlık gibi farklı alanlarda da hizmet verdiğini belirtti.

FarmaKampüs’ün sektördeki tek oyuncu olup olmadığı sorusuna Seval Bayrak, benzer hizmetleri sunan diğer platformların olduğunu ancak FarmaKampüs’ün tüm bu hizmetleri bir araya getirerek tek olma özelliğine sahip olduğunu ifade etti.

Son olarak, Seval Bayrak başarıyı, hedeflere ulaşma isteği, sürekli gelişim ve paylaşım üzerine kurulu bir kavram olarak değerlendirdi. FarmaKampüs’ün geleceği konusunda ise Türkiye’nin eczane eğitimi denildiğinde akla gelen bir marka olma hedefini belirtti.

FarmaKampüs, sunduğu kapsamlı eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle Türkiye’nin eczacılık sektöründeki lider platformlarından biri olarak dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.