Galatasaray’da Fatih Terim ve teknik heyetten yıldız isme teşhis: Bencillik! Sözleşme krizi…
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Galatasaray’da Fatih Terim ve teknik heyetten yıldız isme teşhis: Bencillik! Sözleşme krizi…

Galatasaray’da Fatih Terim ve teknik heyetten yıldız isme teşhis: Bencillik! Sözleşme krizi…

ABONE OL
Kasım 14, 2021 22:48
Galatasaray’da Fatih Terim ve teknik heyetten yıldız isme teşhis: Bencillik! Sözleşme krizi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NEVZAT DİNDAR

Milli ara sonrası sahasında arka arkaya iki maça çıkacak Galatasaray, hem lig hem de Avrupa’da avantaj arayacak. NEF Stadı’nda önce derbide Fenerbahçe’yi konuk edecek Aslan, daha sonra Avrupa Ligi’nde Fransa’nın Marsilya takımını ağırlayacak. Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma şansını büyük ölçüde garantilemek isteyen Fatih Terim ve takımı, Marsilya’yı yenmek isteyecek. Ayrıca ligde de Fenerbahçe’yi devirerek hem rakibini saf dışı bırakma hem de yeniden zirve yarışında güç kazanma şansı gelecek.

YÜZDE 100 SEYİRCİ AVANTAJI

9 Kasım’dan itibaren stada taraf alınma oranının yüzde 100’e çıkacak olması da sarı-kırmızılıları daha da güçlendirecek. Bilhassa Fenerbahçe derbisinde stadın tam kapasiteyle dolacak olması Fatih Terim ve öğrencilerine kritik mücadelede psikolojik artı sağlayacak.Marsilya önünde de stat tam kapasiteyle olacağı için 1 haftalık süreçte sarı-kırmızılı taraftarlar iki önemli maçta tribünde olacak.

BURSASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray ile Bursaspor milli arada hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Cumartesi günü Florya’da yapılacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak

ARKA ARKAYA AYRILIKLAR

Sarı-kırmızılılarda sürpriz ayrılıklar yaşanıyor. Galatasaray’da UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemde de Florya’da görev yapan ve 35 yıldır çalışan çaycı Vahit Sezgin emekliye ayrıldı. Ayrıca garsonlardan Fatih Büyükataman ve Mehmet gibi çalışanlar emekli edildi. Bu isimlerde tazminat konusunda orta yol bulundu. 3 isim de kırgınlıklarını çevrelerine anlattı. Diğer taraftan idari işlerden sorumlu Taşkın Çakmaklı tazminatsız şekilde kovuldu. Kaptan Arda Turan’ın çok yakın olduğu Taşkın Çakmaklı’nın çıkarılmaması için çok uğraşmasına rağmen engel olamadığı öğrenildi. Çakmaklı’nın Atina seyahatinde çıkan problemlerden de sorumlu tutulduğu ileri sürüldü.

GOLCÜ BENCİLLİĞİ

Galatasaray’da Mostafa Mohamed’in şifresi çözüldü. Beşiktaş maçında birinci penaltıcı olmamasına rağmen topun başına geçen ve kaçıran, Lokomotiv Moskova maçında ise net pozisyonda takım arkadaşına pas vermeyen Mısırlı golcüyle ile ilgili teşhis konuldu: Golcü bencilliği…

SÖZLEŞME BELİRSİZLİĞİ

Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibine göre Muhammed “Bir gol atarsam açılırım” diye bunları yapıyor. Bu durumu “golcü bencilliği” olarak tanımlayan sarı-kırmızılı teknik ekip genç futbolcunun psikolojisini bu şekilde tanımlıyor. Mısırlı forvetin opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki belirsizliğin de kendisini etkilediği belirtiliyor.

KENDİNİ GÖSTERMEK İSTİYOR

Oyuncunun kendisini göstermek ve kabul ettirmek için böyle davrandığı düşünülüyor. Galatasaray’da Mustafa Muhammed Karagümrük maçında beraberliği getiren golü atarken bu sezon inişli çıkışlı bir görüntü sergiliyor.

8 MAÇA YEDEK BAŞLADI

23 yaşındaki oyuncu ligde 12 hafta sonunda 3 maça ilk 11’de çıkarken, 8 karşılaşmada ise sonradan oyuna girdi. Mustafa Muhammed; Çaykur Rize (2), Konya ve Karagümrük karşılaşmalarında fileleri havalandırdı.

SON 6 MAÇTA 4 GOL SESİ

Sezona istediği gibi başlayamayan Mustafa Muhammed özellikle son 6 maçta 4 gol atarak dikkat çekti. Her ne kadar Beşiktaş maçında penaltı kaçırsa da Mısırlı yıldızın yukarıya doğru giden performans grafiği gözlerden kaçmadı.Galatasaray formasıyla geçen sezondan bu yana toplamda 37 resmi maça çıkıp 13 gol kaydeden Mısırlı futbolcu, istikrar yakalamak istiyor.Avrupa sahnesinde de gol ya da goller atmak isteyen genç futbolcu, teknik direktör Fatih Terim’in gözüne girmeye çaba sarfediyor.

MİLLİ GURUR

Sezon başından bu yana Fatih Terim’in çok güvendiği iki genç yıldız Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz, milli bir gurur yaşattı. İki genç yıldızın da A Milli Takım seviyesine çıkması Galatasaray’da yüzleri güldürdü. Fatih Terim’in zor anlarda bile şans vermekten çekinmediği Kerem ve Barış Alper kariyerlerinde önemli başarı elde etmiş oldu.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.