Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu: ‘Kolay yenilecek bir ekip değiliz, daha uygun olacağız’
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu: ‘Kolay yenilecek bir ekip değiliz, daha uygun olacağız’

Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu: ‘Kolay yenilecek bir ekip değiliz, daha uygun olacağız’

ABONE OL
Ağustos 27, 2023 01:48
Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu: ‘Kolay yenilecek bir ekip değiliz, daha uygun olacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, “Kolay yenilecek bir takım değiliz, daha iyi olacağız” dedi.

Sinan Kaloğlu, Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Bodrum FK’yı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısına oyuncularını tebrik ederek başladı.

Sezonun ilk 3 haftasında güçlü rakiplere karşı oynadıklarına vurgu yapan Kaloğlu, “Güzel bir galibiyet oldu. Bodrum geçen sezonun finalistlerinden ve üstüne kadro takviyesi yaptı. Zor bir maçtı ve gülen taraf biz olduk, biz olmalıydık zaten.” dedi.

Kırmızı siyahlı oyuncuların bazılarının kampa katılmadığını ve takıma maçlar başlarken geldiklerine dikkati çeken Kaloğlu, “Onları korumak istiyoruz ancak maç kondisyonu da kazanmaları gerekiyor. O nedenle bu sonuçlar bizim için çok iyi. Milli maç arasında fiziksel olarak çok daha iyi yere geleceğiz.” diye konuştu.

Gençlerbirliği’nin “kaybetmeyen, zor bir takım” olduğunu dile getiren Kaloğlu, şöyle devam etti:

“İyi savunma yapıp, iyi hücuma çıkan bir takımız. Golü erken bulabilsek maç daha rahat geçebilirdi. İlk haftalar zordur 3 puan önemliydi bizim için. Oyunun gereklerini yapan çok iyi bir Gençlerbirliği var. Kolay yenilecek bir takım değiliz, daha iyi olacağız. Genç oyuncuların üstüne koyarak devam etmesi beni mutlu ediyor.”

Bodrum FK cephesi

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, rakipleri karşısında etkili olamadıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında kötü bir oyun sergilediklerini, ikinci yarıda da baskı kursalar da etkili olamadıklarını ifade eden Taşdemir, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Önemli çok pozisyon vermedik ancak rakibimizin kalecisinin kurtardığı net pozisyonlar var. Penaltıya dair hakemlerin standardının olması gerektiğini söylemeliyim. Yorumları birbirine yakın olursa Türk futbolu için daha iyi olur. Bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yapıp geçen sezonki oyunumuzu, mücadele gücümüzü ortaya koyup, kazanmaya yakın taraf olup, sezonu öyle sürdürmek istiyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.