Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal sakatlık durumu ne?
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal sakatlık durumu ne?

Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal sakatlık durumu ne?

ABONE OL
Aralık 22, 2022 15:12
Ghezzal sahalara ne zaman dönecek? Ghezzal sakatlık durumu ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş‘ın Sakatlığı nedeniyle Avrupa’nın en önde gelen kamp ve tedavi merkezlerinde bireysel çalışmalar yapan Rachid Ghezzal‘ın durumu iyiye gidiyor. Ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle ABD’de 8 Kasım’da ameliyat olan Ghezzal, Antalya kampında yoğun tedavi ve moral desteğiyle kendine geldi ve saha çalışmalarına başladı.Bu gelişmenin ardından futbol severler Rachid Ghezzal ne zaman sahalara dönecek? Rachid Ghezzal’ın saklık durumu ne? Sorularının yanıtını araştırıyor. Detaylar haberimizde….

RACHİD GHEZZAL SAHALARA NE ZAMAN DÖNECEK?

Yıldız futbolcuRachid Ghezzal’ın durumunu yakından takip eden Beşiktaş sağlık ekibinin de Cezayirli kanat oyuncusunun düzelme sürecinin beklenenden hızlı ilerlemesi sebebiyle mutlu olduğu kaydedildi. Ghezzal’ın, Ocak ayının sonundaki 20. hafta mücadelesindeki Kayserispor deplasmanında sahada olması bekleniyor.

RACHİD GHEZZAL SAKATLIK DURUMU NE?

14 Ağustos’taoynanan maçta sakatlanan yıldız futbolcu, 2 Ekim’deki Fenerbahçe derbisinde formasına kavuşmuş ancak çok geçmeden yeniden sakatlanmıştı. Başarılı oyuncunun, formasına bir an önce dönmek için yoğun bir tempoda çalıştığı öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle Avrupa’nın en önde gelen kamp ve tedavi merkezlerinde bireysel çalışmalar yapan Rachid Ghezzal’ın durumu iyiye gidiyor. Ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle ABD’de 8 Kasım’da ameliyat olan Ghezzal, Antalya kampında yoğun tedavi ve moral desteğiyle kendine geldi ve saha çalışmalarına başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.