Gözlerimizin Önünde Büyüdü! Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Su Burcu Yazgı Coşkun Ünlü Korku Serisinde Rol Almış
  • ALSANA HABER
  • MEDYA
  • Gözlerimizin Önünde Büyüdü! Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Su Burcu Yazgı Coşkun Ünlü Korku Serisinde Rol Almış

Gözlerimizin Önünde Büyüdü! Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Su Burcu Yazgı Coşkun Ünlü Korku Serisinde Rol Almış

ABONE OL
Kasım 29, 2022 06:24
Gözlerimizin Önünde Büyüdü! Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Su Burcu Yazgı Coşkun Ünlü Korku Serisinde Rol Almış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Resmen gözlerimizin önünde büyüdü ve güzel bir genç kız oldu. Su Burcu Yazgı Coşkun’un adı kadar uzun oyunculuk serüveni içinde Dabbe film serisi de varmış. Gelin, duyanların ilk önce şaşırdığı, sonra da ‘Aa! Bu kız, o kız mıymış?’ dediği Su Burcu Yazgı Coşkun’un Dabbe’deki oyunculuk deneyimini mercek altına alalım.

İlk olarak belirtmeliyiz ki genç oyuncu, Türkiye’de gerçekten liseli olup da liseli bir karakteri canlandıran nadir oyunculardan.

Türk dizi sektöründe çekilen lise dizilerinin birçoğunda yaşı oldukça büyük isimler oynuyor. Son yıllarda bu alışkanlık biraz azaldı ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi gerçek liseliler bu rolleri oynamaya başladı. Bu bilgiyi neden mi verdik? Çünkü başarılı oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun 2004 doğumlu. Yani henüz 18 yaşında. Bir ablası ve iki tane de abisi var.

Oyunculuğa 8 yaşındayken başladı.

Su Burcu Yazgı henüz çok küçük yaşlardayken ailesi, onun oyunculuğa olan merakını keşfetmiş. Daha sonra bir reklam filminde oynayarak sektöre adım atmış ve o günden sonra tüm yapımların aranan çocuk oyuncusu hâline gelmiş. Kendi ifadesine göre çocukluğu setlerde geçmiş. Hatta bu durumu çocukken hiç oyuncaklarla oynama fırsatı olmadığını söyleyerek de ifade etmiş.

Dabbe filmi de onun ilk projelerinden biri.

Sektöre adım attığı ilk yıl Dabbe filmi için teklif alan Su Burcu Yazgı Coşkun, filmde küçük yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk performansı gösterdi ve devamında da yapımcıların ilgisini çekmeye devam etti. Filmde iki çocuklu bir ailenin küçük kızını oynadı. Türk yapımı korku filmleri arasında adı en çok duyulan Dabbe, Coşkun için de kariyerinin önemli bir projesi.

Filmdeki performansı çok beğenilen Su Burcu Yazgı Coşkun, büyürken birçok projede daha rol oynadı.

Dabbe filminde rol aldıktan sonra, farklı markaların reklam filmlerinde ve yapımlarında oynadı. En çok ses getiren projelerinden birisi olan Sana Bir Sır Vereceğim’de Demet Özdemir ve Ekin Koç gibi oyuncularla birlikte oynadı. Bir yıl sonra Neşe dizisinde ve yine bir yıl sonra çok izlenen Aşk Yeniden dizisinde rol aldı. Kara Yazı’da oynadıktan sonra, Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin küçüklüğünü canlandırdı. Bizim Hikâye ve Kuzgun gibi başarılı dizilerde de boy gösterdi ve ekranların son dönemde en çok izlenen dizilerinden olan Kırmızı Oda’daki rolünün ardından şimdi oynadığı Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteriyle ekranlara gelmeye başladı. Asiye rolüyle birlikte ilk kez başrol deneyimi yaşadı ve canlandırdığı genç kız, seyirciler tarafından da çok sevildi.

Ancak büyüdüğü ve güzelleştiği için pek çok insan onun ilk rollerini, özellikle Dabbe’de oynadığını bilmiyor.

Kardeşlerim dizisindeki rolüyle birlikte tarzını değiştiren Su Burcu Yazgı Coşkun, artık genç bir kız. Kıvırcık saçları ve eşsiz güzelliğiyle yoğun ilgi görüyor. Sosyal medya hesabındaki paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alıyor. Dizide kendinden on yaş büyük olan partneri Onur Seyit Yaran’la da çok yakıştırılıyor.

Ünlü yıldız artık çocuk oyuncu rollerinde oynamıyor.

Kardeşlerim dizisinden önce oynadığı Kırmızı Oda dizisindeki karakterle daha büyük rolleri almayı kabul eden Coşkun, artık daha yetişkin kişileri canlandıracağı rolleri kabul ediyor. Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri için de olgun bir genç kızı canlandırıyor ve dram temalı projelerde gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyor. Üstelik dans etmeyi de çok seviyor.

Ayrıca başarılı oyunculuğuyla Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nü kazandı.

Geçtiğimiz sene her yıl olduğu gibi milyonları ekran başına kilitleyen Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü’ne layık görülen Su Burcu Yazgı Coşkun, bu ödülü alan gelmiş geçmiş en genç isim olarak kayıtlara geçti. Şimdilerde rol aldığı diziyle her geçen gün hayran kitlesini artıran güzel oyuncu, kariyerine hız kesmeden devam etmek istiyor. Birçok reklam filminde, dizi ve film projesinde rol alarak kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Peki siz Su Burcu Yazgı Coşkun’un oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.