Yalı Çapkını Dizisi’nin Çekildiği Yalı Gerçekte Kimin? Korhan Ailesi’nin Kirası Nereye Gidiyor?
  • ALSANA HABER
  • MEDYA
  • Yalı Çapkını Dizisi’nin Çekildiği Yalı Gerçekte Kimin? Korhan Ailesi’nin Kirası Nereye Gidiyor?

Yalı Çapkını Dizisi’nin Çekildiği Yalı Gerçekte Kimin? Korhan Ailesi’nin Kirası Nereye Gidiyor?

ABONE OL
Kasım 6, 2022 14:12
Yalı Çapkını Dizisi’nin Çekildiği Yalı Gerçekte Kimin? Korhan Ailesi’nin Kirası Nereye Gidiyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un ünlü yalıları birçok dizi ve filme ev sahipliği yaparken, ünlü ve varlıklı kişilere ait olan bu denize nazır Boğaz’ın incisi evlere yapım şirketlerinin ödediği kiralar da merak ediliyor.  

Yalı Çapkını dizisi de kalabalık bir aile olan Korhanların ev içi çekimlerinin çok olması sebebiyle seçtiği mekanla konuşuluyor.

Son günlerin gözde dizi çifti Seyran’la Ferit’in odasının manzarasından büyülenmeyen yok! Bu manzara bir yalının çatı dairesinde olunca yalının kime ait olduğu da merak konusu oluyor.

Yalı Çapkını, dizisi cuma akşamları StarTV’de yayınlanıyor. Korhan soyadlı Gaziantepli zengin bir ailenin en genç ve sansasyonel üyesinin evliliğini konu alan dizi ilgi çekiyor.

Dizinin başrol oyuncuları genç isimlerden Afra Saracoğlu ve Mert Ramazan Demir olurken, yan karakterlerde de Şerif Sezer, Çetin Tekindor, Menderes Samancılar gibi güçlü isimler bulunuyor.

Dizide başarılı bir stylingle oyuncuların giydikleri, taktıkları merak konusu olurken, her defasında manzarası büyüleyen yalı da ilgi çekiyor.

Dizide resmi protokole katı bağlarıyla dikkat çeken Korhan ailesinin misafirlerini karşıladığı geniş girişten, Boğaz’ın büyüleyen renklerini vurgulayan ön cephe de kendine hayran bırakıyor. Doğal olarak internette gerçekte bu yalı kimin olduğu sorgulanıyor.

Dizinin Gaziantep’teki çekimlerinde genelde mekan olarak Millet Hanı seçilirken, İstanbul’daki sahnelerin çekildiği Beylerbeyi’ndeki yalının 2. Sayfa’ya göre Sabancı ailesine ait olduğu ortaya çıktı

Ayrıca haberde Sabancı Ailesi’nin yapımcılardan aldıkları kira bedelini de Engelli Çocuklar Derneği’ne bağışladığı iddia edildi.

İşte o haber!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.