HİLAL CONCEICAO PROJE DANIŞMANLIĞI VE TESİS YÖNETİMİ ÜZERİNE KONUŞTU!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • HİLAL CONCEICAO PROJE DANIŞMANLIĞI VE TESİS YÖNETİMİ ÜZERİNE KONUŞTU!

HİLAL CONCEICAO PROJE DANIŞMANLIĞI VE TESİS YÖNETİMİ ÜZERİNE KONUŞTU!

ABONE OL
Şubat 7, 2024 13:25
HİLAL CONCEICAO PROJE DANIŞMANLIĞI VE TESİS YÖNETİMİ ÜZERİNE KONUŞTU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vizyon izleyicileri, son yayınımızda dikkat çekici bir konu ele alındı: tesis yönetimi, ofis yönetimi ve proje danışmanlığı. Bu önemli konuları aydınlatmak üzere konuk olarak katılan Hilal Conceicao, uzmanlığı ve deneyimleriyle dikkat çekti.

Hilal Conceicao, 14 yıldır özel sektörde ofis ve tesis yönetimi alanında uzmanlaşmış bir isim olarak karşımıza çıktı. Konuşmasında, bu alandaki kariyer geçmişini ve Türkiye’de ofis yönetiminin durumunu ele aldı. Özellikle, Türkiye’de ofis ve tesis yönetiminin daha teknik ve operasyonel odaklı olduğunu vurguladı. Ayrıca, büyüme aşamasındaki uluslararası şirketlerin bu hizmetlere ne kadar önem verdiğini belirtti.

Ofis yönetimi konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Conceicao, bu alanda çalışmak isteyenler için önemli önerilerde bulundu. Yenilikçi olmanın, sürekli öğrenmeye açık olmanın ve empatinin önemine değindi. Ayrıca, başarılı bir ofis yönetimi için liderlik ve ekip çalışmasının kritik olduğunu vurguladı.

Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde, iş yeri deneyimi ve çalışan memnuniyetinin önemine de değinen Conceicao, bu alanda yapılan yenilikçi uygulamalara da dikkat çekti. Son olarak, Türkiye’de bu meslek dalının daha da gelişmesi ve yaygınlaşması gerektiğini ifade etti.

Hilal Conceicao’nun bu bilgilendirici ve ilham verici konuşması, tesis yönetimi ve ofis yönetimi alanında çalışanlar ve bu alana ilgi duyanlar için değerli bir kaynak oldu. Gelecekte de benzeri konuların ele alınması ve uzmanların görüşlerinin paylaşılması, iş dünyasına büyük katkılar sağlayabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.