DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Hisarcıklıoğlu’ndan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı
  • ALSANA HABER
  • EKONOMİ
  • Hisarcıklıoğlu’ndan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı

Hisarcıklıoğlu’ndan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı

ABONE OL
Kasım 12, 2021 23:00
Hisarcıklıoğlu’ndan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hisarcıklıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük Atatürk”ü sevgi, saygı, şükran ve minnet duygularıyla andıklarını ifade etti.

Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan Atatürk’ün Türk milletinin gönlünde ebediyen yaşayacağını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Atatürk’ün emanetlerini koruyarak ve birbirimize sımsıkı sarılarak, ülkemizi uygarlık ve gelişmişlik yarışında en üst seviyeye çıkarmak için yorulmadan çalışacağız. Bu iş dünyasının, aziz milletimize sözüdür.” değerlendirmesinde bulundu.

Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün “Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir.” sözünü daima ilke edindiklerini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

“Biz de bizden sonraki nesiller de ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgularken Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.