ICON M.I.C.E: TÜRKİYE’DE ETKİNLİK SEKTÖRÜNE MODERN DOKUNUŞ – BURAK SOYTEMİZ İLE YAPILAN RÖPORTAJ
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ICON M.I.C.E: TÜRKİYE’DE ETKİNLİK SEKTÖRÜNE MODERN DOKUNUŞ – BURAK SOYTEMİZ İLE YAPILAN RÖPORTAJ

ICON M.I.C.E: TÜRKİYE’DE ETKİNLİK SEKTÖRÜNE MODERN DOKUNUŞ – BURAK SOYTEMİZ İLE YAPILAN RÖPORTAJ

ABONE OL
Şubat 9, 2024 11:23
ICON M.I.C.E: TÜRKİYE’DE ETKİNLİK SEKTÖRÜNE MODERN DOKUNUŞ – BURAK SOYTEMİZ İLE YAPILAN RÖPORTAJ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen organizasyon firmalarından biri olan ICON M.I.C.E, ülkede düzenlenen kongre ve etkinliklere modern ve yenilikçi bir yaklaşım getirerek sektörde önemli bir konum elde ediyor. Şirketin kurucusu ve yöneticisi Burak Soytemiz, firmanın geçmişi, pandemi dönemindeki dijitalleşme süreci, aldıkları ödüller ve gelecek hedefleri hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir röportaj gerçekleştirdi.

ICON M.I.C.E, özellikle Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen kongre ve etkinliklerde önemli bir rol üstleniyor. Bu başarıyı yakalarken şirketin temel felsefesinin, sadece etkinlikleri organize etmekle kalmayıp, sektöre yön veren projelere imza atmak olduğunu belirten Soytemiz, bu anlamda geniş bir hizmet yelpazesine odaklandıklarını ifade etti.

Pandemi döneminde etkinliklere olan fiziksel katılımın azalmasıyla birlikte ICON M.I.C.E, dijital platformlarda etkinlik düzenlemeye yönelmiş ve bu alandaki taleplere hızlı bir şekilde cevap vermiştir. Burak Soytemiz, dijitalleşme sürecini başarılı bir şekilde yönettiklerini ve şirketin esnek yapısının bu dönemde avantaj sağladığını vurguladı.

2021 Aralık’ta gerçekleşen Turizm Medya Grubu ödül töreninde “En İyi Çıkış Yapan Toplantı ve Etkinlik Yönetim Firması” ödülünü alan ICON M.I.C.E, sektördeki başarısını bir kez daha tescillemiş oldu. Burak Soytemiz, ödülün, şirketin başarısını daha da pekiştirdiğini ve müşteri memnuniyetine verilen önemin bir yansıması olduğunu belirtti.

Gelecek hedeflerine değinen Soytemiz, ICON M.I.C.E’in Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu bölgesinde daha fazla projeye imza atarak global bir oyuncu olma yolunda ilerlediğini ifade etti. Şirketin modern pazarlama stratejileri ve kullanıcı dostu web siteleri gibi unsurlarıyla sektördeki farkını ortaya koymaya devam edeceğini belirten Soytemiz, ICON M.I.C.E’in etkinlik dünyasına getirdiği yenilikçi bakış açısının gelecekte de sürmesini hedeflediklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.