Kingsley Schindler, Muhteşem Lig gruplarının radarında

Kingsley Schindler, Muhteşem Lig gruplarının radarında

ABONE OL
Haziran 25, 2023 18:36
Kingsley Schindler, Muhteşem Lig gruplarının radarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

p>Geçtiğimiz sezonu Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Köln’de geçiren ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kingsley Schindler, Süper Lig ekiplerinin radarına girdi.

Türkiye’de transfer sezonu resmi olarak yarın başlıyor. Süper Lig ekiplerinin de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor.

Samsunspor başta olmak üzere birçok taliplisi olan Kingsley Schindler, son olarak Bundesliga’da Köln forması giyerken Adana Demirspor, Samsunspor ve Başakşehir ilgilenmişti. Geçtiğimiz sezon 29 maçta forma giyen Ganalı futbolcu, takımına 3 asistlik katkı sağladı.

Adana Demirspor ekibi oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor’un da oyuncuyla iletişim halinde olduğu öğrenildi. Ayrıca kanat takviyesi için çalışmalarına devam eden Başakşehir de Schindler’in durumunu yakından takip ediyor. Sağ bek arayışı içinde olan Trabzonspor’un da Ganalı oyuncuyu listesine aldığı öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.